Quan li demanes ajuda la gent de Roses sempre respon

Associació d’Amics de Guinea Conakry

La sala SUF plena en la degustació gastronòmica pro Guinea Conakry

La degustació solidària de l’Associació d’Amics de Guinea Conakry va comptar amb la participació d’unes 200 persones

Associació d’Amics de Guinea Conakry
La sala SUF plena en la degustació gastronòmica pro Guinea Conakry

Un cop més els rosincs i rosinques van donar un cop de mà per que els nens i nenes de La Cité de la Solidarité tinguessin esmorzar durant una bona temporada. Es pot dir, sense faltar a la veritat, que quan demanes ajuda a la gent de Roses, aquesta mai falla, sempre respon, com així va semblar dir-ho la presidenta de l’Associació d’Amics de Guinea Conakry, Núria Marés, al mostrar-se “contentíssima, contentíssima” per com havien respòs els rosincs i rosinques a la VIII Degustació Gastronòmica Pro Guinea Conakry, “ja es pot veure la gran quantitat que han portat de menjar tant els particulars com les empreses, i la quantitat de gent que hi ha, sempre responen, sempre emplenem”.
Una alegria mostrada per Marés ja que és conscient que tot i la crisi, “tothom respon, tothom hi col·labora”.

300 nens i nenes de La Cité de la Solidarité tindran esmorzar

Unes dos-centes persones es van apropar fins la sala SUF per degustar al preu de 5 € el menú degustació consistent en un primer i segon plat, a escollir d’entre la gran varietat gastronòmica, i els postres, també per a tots els gustos. 200 rosincs i rosinques més els que van donar el seu donatiu però que no es van quedar a dinar, i la venda de llibres va donar una recaptació aproximada de 1.600 euros.
Uns diners que permetran als 300 nens i nenes de La Cité de la Solidarité poder esmorzar durant un temps “arròs bullit amb llet i sucre, ja que el got de llet amb Cola-Cao  i mitja baguette amb mantega i sucre, que els donàvem abans ja no podem fer-ho, però els hi agrada molt”, va explicar Núria Marés.

L’Associació d’Amics de Guinea Conakry, amb Núria Marès al capdavant des de ja fa 8 anys, es dedica a recaptar diners per ajudar als nens i nenes que viuen en condicions d’extrema pobresa amb els seu pares minusvàlids a La Cité de la Solidarité, antiga caserna de l’exèrcit francès de Guinea Conakry.