L’Illa de Rodes torna a repetir experiència i èxit amb l’organització d’un torneig de Vòlei Platja

Vòlei Platja a Roses

Els campions i finalistes del torneig de Vòlei Platja 3 x 3 de l'Illa de Rodes amb la regidora d'Ensenyament de Roses, Sílvia Useros

L’Associació Esportiva Escolar Illa de Rodes va tornar organitzar el primer torneig de Vòlei Platja de la temporada d’estiu a Roses

Vòlei Platja a Roses
Els campions i finalistes del torneig de Vòlei Platja 4 x 4 amb l’alcadessa de Roses, Montse Mindan

L’any passat l’Associació Esportiva Escola, AEE, de l’Institut Illa de Rodes va organitzar el q  ue seria el seu primer torneig de Vòlei Platja i primer de la temporada d’estiu a Roses amb un èxit de participació. I enguany l’entitat ha volgut repetir l’experiència celebrant ahir el seu segon torneig, que també és el primer de l’època estival d’enguany.

I si els resultats de l’any passat van ser exitosos amb 104 inscrits, aquest any “estem molt contents perquè hi ha un total de 120 participants entre els equips de 4 x4, que són més novells i juguen amb les normes del vòlei pista i els composats per 3 jugadors, que aquests ja saben jugar i ho fan amb la reglamentació del vòlei platja”, va manifestar el responsable de Vòlei de l’AEE Illa de Rodes, Kiko Meana.

El nivell inicial o el de 4 components el va guanyar l’equip Bona Nit, que van derrotar a la final a l’equip TNT. Al tercer lloc del podi van quedar el Caçabolets.

Vòlei Platja a Roses
Els campions i finalistes del torneig de Vòlei Platja 3 x 3 de l’Illa de Rodes amb la regidora d’Ensenyament de Roses, Sílvia Useros

I al nivell expert o de 3 jugadors l’equip guanyador va ser el Kiko’s Team, integrat pel propi Kiko i els seus cunyats Àlex i Sergi Useros, que van guanyar en el partit decisiu als Amawikeños. En tercera posició del torneig es va situar l’equip dels Vedells.

Tots els finalistes van obtenir diferents premis gentilesa dels comerços i entitats de Roses.

Cal destacar que l’organització del torneig va comptar amb l’inestimable col·laboració del tècnic d’esports de l’Ajuntament de Roses, Lluís Noguer, tot un expert en la matèria, ja que si no porta 100 tornejos de Vòlei Platja sobre les seves esquenes, no en porta cap.