L’Illa de Rodes enceta la temporada del Vòlei Platja a Roses

Vòlei Platja Illa de Rodes de Roses

Un dels partits del IV Torneig de Vòlei Platja de l'Illa de Rodes de Roses

L’Associació Esportiva Escolar Illa de Rodes va celebrar dissabte la IV edició del seu campionat de Vòlei a les platges de Roses

Vòlei Platja Illa de Rodes de Roses
Un dels partits del IV Torneig de Vòlei Platja de l’Illa de Rodes de Roses

L’Associació Esportiva Escolar Illa de Rodes va tancar l’any passat la temporada de Vòlei Platja a Roses al setembre, mes inusual a les platges rosinques per cloure la competició d’aquest esport quan el gruix dels diferents tornejos se celebren entre juliol i agost, acabant en aquest darrer mes.

I enguany, l’Associació Esportiva Escolar, (A.E.E.) Illa de Rodes ha inaugurat la temporada de Vòlei Platja a Roses amb la celebració del seu IV Torneig. Una quarta competició en la que per segon any s’ha disputat en la modalitat de “4×4 pels jugadors més novells i en la modalitat de 2×2, que és com es juga al vòlei, en lloc de la 3×3, ja que a la segona edició del torneig els participants ens van demanar canviar la de 3 jugadors per la de la 2”, va afirmar Kiko Meana, responsable de l’A.E.E. i principal impulsor d’aquest torneig.

Aquest campionat de Vòlei Platja ja està plenament consolidat en la seva quarta edició tot i que la participació va ser més minsa que en anys anteriors, degut “a que hi ha aquest pont de Sant Joan, on molta gent ha aprofitat per marxar fora, i a més tenim un grup 20 joves que han vingut sempre i avui tenien un casament”, va afirmar Meana.

Un convidat d’excepció: Xavi Bosma

El medallista olímpic Xavi Bosma va ser el convidat d’excepció en aquest IV Torneig de Vòlei Platja Illa de Rodes, aprofitant que era a casa, Roses, va voler donar un cop de mà a Kiko Meana, en l’organització del torneig, “per la qual cosa l’estic molt agraït tant a ell com en Lluís Noguer, sense ells hauria estat molt més difícil poder-ho tirar endavant”, va dir en Kiko.

Bosma va començar jugant els tornejos de Vòlei Platja fent equip amb Kiko Meana en el Kiko’s Team, “sempre que he pogut he estat amb ell, i avui juguem a la vegada que fem tasques d’organització”, va explicar el medalla olímpic.

Tots dos, en Xavi Bosma i en Kiko Meana, també van participar en aquest torneig formant equip, però no van guanyar, ja que a la final de 2×2 jugada entre els equips del Sentadors contra el Genis Campmol, van guanyar aquests darrers per 21 a 16.

En la modalitat de 4×4 els Taltis es van imposar als Iñaki Extreme per 21 a 19.