L’incendi de vegetació de Saus, Camallera i Llampaies i Vilopriu a l’Alt Empordà, controlat

Incendi de vegetació de Saus, Camallera i Llampaies

Un camió del bombers ahir a la zona de l'incendi forestal de Saus, Camallera i Llampaies

Extingits els incendis de vegetació d’aquests dies a Rocamaura (l’Estartit), Cruïlles i Monells i Sant Sadurní de l’Heura i la Jonquera

Incendi de vegetació de Saus, Camallera i Llampaies
Un camió del bombers ahir a la zona de l’incendi forestal de Saus, Camallera i Llampaies

Els Bombers de la Generalitat han donat per controlat, a les 12.31 hores, l’incendi de vegetació que afecta des de la matinada de dissabte les poblacions de Saus, Camallera i Llampaies i Vilopriu i que ha cremat, segons les dades facilitades pel Cos d’Agents Rurals, 76,80 hectàrees. Els efectius de les onze dotacions desplaçades al lloc fan revisió i remullen la zona.

D’altra banda, els Bombers de la Generalitat han donat per extingit, a les 12.31 hores, l’incendi de vegetació forestal que es va produir el passat divendres a Rocamaura, a l’Estartit, i que va cremar 2,6 hectàrees.

L’incendi de vegetació de Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l’Heura, a on van cremar 53,63 hectàrees, també està extingit des d’aquest migdia.

Els Bombers de la Generalitat també han donat també per extingit l’incendi d’ahir a la Jonquera que va cremar 400m2 de la vegetació de matolls al marge de l’AP7 a l’altura del quilòmetre 3.

D’altra banda, en l’incendi de vegetació de La Pobla de Montornès, que està controlat des d’ahir al vespre, treballen catorze de dotacions terrestres remullen zones de l’interior del perímetre per detectar i sufocar les possibles revifalles. A més, tenen el suport d’un helicòpter de comandament que sobrevola l’incendi puntualment.

Finalment, l’incendi de vegetació agrícola de Pont de Suert continua controlat, tot i que no s’han produït represes, durant les darreres hores una dotació dels bombers de la Generalitat ha fet tasques de revisió de la zona cremada. Aquest incendi hauria cremat unes 3 hectàrees.