L’Infantil Verd del Club Bàsquet Roses a un partit de ser un equip ‘Invictus’

Club Bàsquet Roses

Els jugadors i tècnics de l'equip Infantil Verd del Club Bàsquet Roses

Una defensa molt agressiva onels jugadors realitzen moltes ajudes pot estar el secret que l’equip Infantil Verd del Club Bàsquet Roses acabi la temporada invicte a falta de l’últim partit de la temporada

Club Bàsquet Roses
Els jugadors i tècnics de l’equip Infantil Verd del Club Bàsquet Roses

El Club Bàsquet Roses competeix a la categoria d’Infantil amb dos equips, el Verd i el Blanc. Dos colors que diferencien la categoria en la que juguen. El Verd ho fa en una superior, a la provincial de Girona. I aquest equip, dirigit per Cinto Berta, no ha perdut cap partit de la seva lliga, proclamant-se campió quan encara faltaven 4 partits per a que s’acabés la temporada.

I ara es troba a un partit de ser un equip ‘Invictus’ si guanya aquest diumenge a la pista del quart classificat, el Club Bàsquet Farners. “Serà un partit realment difícil perquè lluitaran per a trencar la nostra imbatibilitat, però nosaltres anirem a intentar quedar invictes, que serà una bona anècdota perquè el principal és fer un bon bàsquet, que els joves evolucionin i treballin bé ”, ha afirmat el tècnic Berta.

El secret d’aquest equip de poder acabar la temporada invicte potser, segons l’entrenador “és l’ADN d’aquest equip, que és una defensa molt agressiva, molt intensa on els jugadors fan molt pinya i realitzen moltes ajudes, el que suposa que als equips rivals els hi costi molt anotar punts”. Una defensa que “és la millor de tot el campionat amb gairebé la meitat de punts que la resta d’equips”, ha assenyalat Cinto Berta.

Com a campió provincial de Girona, l’equip Infantil Verd del C.B. Roses disputarà el campionat de Catalunya en una final a 4 contra els campions territorials de Barcelona, Tarragona i Lleida.

Una Final Four que es disputarà el 10 de juny a la població barcelonesa de Navarcles.