L’influencer “El Pachinko” fa una estada a Roses per promocionar la destinació

Influencer “El Pachinko”
L’influencer “El Pachinko” navegant per la Badia de Roses amb la seva família

Una estada impulsada per l’Associació d’Empresaris Roses-Cap de Creus

L’influencer de viatges “El Pachinko”, guanyador del premi bloguer Gold 2016 al millor blog de viatges i molt reconegut en el sector, ha fet una estada a Roses per promocionar la destinació. La iniciativa, impulsada per l’Associació d’Empresaris Roses-Cap de Creus, ha inclòs, una visita variada de diverses activitats terrestres, aquàtiques, culturals i diferents experiències gastronòmiques.

Pau Garcia Solbes, periodista i creador del bloc de viatges elPachinko.com, és actualment una de les persones més influents, especialitzat des del 2009 en turisme familiar. També té un blog personal de viatges diariodelviajero.com, amb recomanacions sobre activitats i allotjaments i és coautor del llibre Viatjar amb nens, un manual per preparar les vacances amb família.

Recordem que Roses té en marxa les campanyes “Cuina de temporada tot l’any”, per posicionar Roses com a gran destinació gastronòmica. La campanya, impulsada per l’Associació d’Empresaris Roses-Cap de Creus, s’emmarca en l’aposta de l’entitat pel producte de qualitat del territori que s’ha iniciat amb la posada en marxa del segell Gastronomia d’Origen. També el segell “Cuidem Roses”, de bones pràctiques en gestió sostenible impulsat per l’Associació d’Empresaris Roses-Cap de Creus en col·laboració amb l’Ajuntament de Roses.

L’Associació d’Empresaris Roses-Cap de Creus representa més de 200 empresaris del municipi que donen feina a uns 4.000 treballadors.