L’insomni i la hipertensió arterial centraran les xerrades de farmacèutics a la gent gran de Roses

Xerrada farmacèutics de Roses

Dues xerrades programades pel Col·legi de Farmacèutics de Catalunya en col·laboració amb l’Àrea d’Acció Social de l’Ajuntament de Roses

L’insomni i la hipertensió arterial són les dues temàtiques que s’abordaran durant les sessions que, adreçades a la gent gran de Roses  tindran lloc els dimecres 6 i 20 de novembre.

La primera de les xerrades porta per títol “Què cal saber de l’insomni?” i anirà a càrrec de la farmacèutica Mar Paniagua, de la Farmàcia Gratacós, que es durà a terme al Teatre Municipal el 6 de novembre a les 17 hores.

I la segona xerrada tractarà de la hipertensió, una malaltia de la qual en parlarà el farmacèutic Xavier Targa, de la Farmàcia Targa, sota el títol “Què cal saber de la hipertensió arterial”.  
També es durà a terme al Teatre Municipal de Roses a les 17 hores, el dia 20 de novembre.

Cal destacar que aquestes dues xerrades, gratuïtes i d’accés lliure, s’emmarquen en el Programa d’Educació Sanitària a la Gent Gran impulsat pel Col·legi de Farmacèutics, i té per objectiu oferir informació sanitària a la gent gran sobre diferents aspectes que poden millorar la seva salut i qualitat de vida, d’una forma propera i entenedora, en un espai on els interessats puguin trobar resposta als seus dubtes i consultes.