L’Institut Illa de Rodes de Roses acull el X Fòrum de Treballs de Recerca de l’Alt Empordà

X Fòrum de Treballs de Recerca de l’Alt Empordà

Alumnes de la comarca que van ser reconeguts al X Fòrum de Treballs de Recerca de l’Alt Empordà

Fòrum que té per finalitat reconèixer el treballs de recerca amb la millor qualificació de la comarca

X Fòrum de Treballs de Recerca de l’Alt Empordà
Alumnes de la comarca que van ser reconeguts al X Fòrum de Treballs de Recerca de l’Alt Empordà

El Fòrum de Treballs de Recerca de l’Alt Empordà ha complert enguany la seva desena edició.
Aquesta iniciativa, pionera a les comarques de Girona i única en el seu format organitzatiu d’intercentres. Única i pionera gràcies a la implicació de tots els centres educatius de la comarca i el personal docent de batxillerat.
Aquest Fòrum se celebra de manera anual i alternativament en un institut de Figueres i en un de la resta de l’Alt Empordà, així, durant els seus 10 anys de vida l’Institut Cap Norfeu i el Centre Escolar Empordà de Roses han acollit la seva celebració.

I dissabte passat, va ser l’Institut Illa de Rodes el que va acollir la edició número 10 d’aquest Fòrum de Treballs de Recerca de l’Alt Empordà “en un any en el que nosaltres celebrem, també, deu anys que impartim els nostres estudis professionals, per tant, és una celebració conjunta”, va manifestar el director d’aquest centre educatiu de Roses, Josep Lluís Tejeda.

El Fòrum es va inaugurar, després de la presentacions pertinents amb la conferència que va impartir, sota el títol ‘Aprendre de l’experiència’, l’exalumne de l’Illa de Rodes i enginyer físic que treballa actualment al Centre Europeu de Recerca Nuclear, Dani Moreno.

Tot seguit, els alumnes van fer una exposició de manera simultània dels seus treballs per, finalment, fer-les entrega d’un obsequi a mena de reconeixement pel seu esforç alhora de realitzar el treball de recerca, “perquè es tracta d’això, d’un acte d’agraïment i reconeixement, perquè són els treballs que han obtingut la millor qualificació després de defensar-lo davant un tribunal educatiu”, va assenyalar Tejeda.

El X Fòrum de Treballs de Recerca de l’Alt Empordà va finalitzar amb un aperitiu endolcit pel pastís que per sorpresa va treure la direcció de l’institut Illa de Rodes per celebrar els deu anys del Fòrum.