L’institut Illa de Rodes de Roses inicia un pla pilot conjunt amb el Servei d’Ocupació de Catalunya

Institut Illa de Rodes de Roses

L’institut Illa de Rodes de Roses impartirà el curs “Socorrisme en Instal·lacions Aquàtiques” en col·laboració amb el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC)

Institut Illa de Rodes de RosesAquest curs de “Socorrisme en Instal·lacions Aquàtiques”, emmarcat dins el pla de Formació Professional Ocupacional, és una primera fase pilot per impartir certificats de professionalitat en els centres educatius públics de les comarques de Girona durant el curs 2019/20.  

La competència general d’aquest curs és vetllar per la seguretat de les persones usuàries de piscines i instal·lacions aquàtiques, prevenint situacions potencialment perilloses i intervenint de forma eficaç davant un accident o situació d’emergència.

Aquesta activitat es desenvolupa en un gran nombre d’instal·lacions i equipaments, tant en el sector públic com en el privat, dedicats a la prevenció, vigilància i rescat en centres d’activitat aquàtica: piscines convencionals, piscines naturals, parcs aquàtics… Poden requerir aquests serveis gran quantitat d’organismes i empreses, com ara ajuntaments (departaments d’esports, turisme o infraestructures); empreses de serveis esportius i de turisme actiu; allotjaments turístics (hotels, càmpings, balnearis,…); clubs esportius, recreatius i de lleure; gimnasos; comunitats de veïns; centres educatius i instal·lacions afins.

Preinscripcions

Les preinscripcions per participar en aquesta formació ja estan obertes, i es poden realitzar fins al proper 13 de desembre a les oficines del SOC situades al número 10 del carrer Anicet Pagès de Figueres. (Tel: 972 505 049 / otg_figueres.soc)