L’Institut Illa de Rodes presenta la seva oferta d’estudis professionals i esportius

Institut Illa de Rodes de Roses

El centre educatiu de Roses continua amb aquests estudis oferint als seus alumnes alternatives futures per accedir al mercat laboral

Institut Illa de Rodes de RosesEl proper dimarts 28 d’abril, a les 19 hores, l’Institut Illa de Rodes presentarà l’oferta dels seus estudis professionals i esportius per al curs 2015-2016.

El centre ofereix els estudis professionals de grau mitjà en Conducció d’activitats fisicoesportives en el medi natural, que capaciten l’alumnat per integrar-se professionalment com a guia de grups que realitzen activitats físiques a peu, cavall, bicicleta, així com en el medi marí amb caiac i vela.

Aquests estudis, amb una experiència consolidada i encaixada profundament en el teixit econòmic de la comarca, tenen una excel·lent acceptació i una valoració molt alta de la qualitat professional d’aquells que la cursen.

D’altra banda, s’ofereixen, per segon any consecutiu, els estudis de Tècnic Esportiu en Salvament i Socorrisme. Aquesta formació, anomenada de règim especial, forma professionals competents en les tasques pròpies del socorrisme en el medi aquàtic i marí.

El seu encaix professional en el nostre entorn, i la possibilitat de compatibilitzar-los amb altres estudis o activitats laborals, els fa molt atractius per a aquelles persones que volen afegir una capacitació esportiva molt especialitzada i d’alta qualitat al seu bagatge professional.