Llista de la Compra: L’hipermercat CHARTER agafa el relleu de l’ALDI a Roses

La LLista de la Compra

L’ALDI va marxar de Roses el passat mes de setembre, i a l’octubre el seu lloc l’ocupat l’hipermercat CHARTER, franquícia de CONSUM

Els responsables de l’hipermercat ALDI van decidir marxar de Roses, concretament de Santa Margarida, davant l’obertura d’un gran centre comercial a l’entrada d’Empuriabrava.
Ara, ja hi ha un altre hipermercat en el seu lloc, CHARTER, franquícia de CONSUM, com diu en el rètol que hi ha a l’entrada.
Ja veurem si, en futur immediat, aquest canvi pot suposar un benefici per a la butxaca dels rosincs.
Ho diem perquè en el dos anys i mig que portem fent la Llista de la Compra hem pogut comprovar que l’ALDI, en alguns dels seus productes es situava en els primers llocs respecte a la relació qualitat-preu, sent alguns dels seus articles els més econòmics.
A la primera presa de contacte que hem tingut amb el CHARTER pel que fa als preus, hem constatat que estan en sintonia amb la resta d’hipermercats de Roses, però cap producte apareix amb la casella verda, que vol dir que és el més econòmic.

El kg de pollastre puja
Pel que respecte als preus de la resta d’hipermercats s’ha d’assenyalar que el kg de pollastre ha pujat entre 10 i 15 cèntims en gairebé tots els centres, només en un ha baixat, el BON PREU,  passant de 2,35 euros a 2,15.

El litre d’oli de marca blanca està per sobre dels tres euros en 5 dels 9 hipermercats, i en dos d’ells LIDL i MERCADONA el podem trobar a 2,79 euros, tant en el sabor intens com en el suau.

S’ha de destacar que en el DIA tenen fins diumenge la baguette a 0,25 cèntims, i el mateix passa en el LIDL, on fins a finals de setmana tenen l’oferta de 2 kg de patates a 0,99 cèntims. A la llista però hem posat el preu que tindrà durant el mes.

La Llista de la Compra

La Llista de la Compra està elaborada amb els preus de tots els hipermercats que hi ha actualment a Roses.

S’ha seguit el criteri d’escollir els productes de ‘marca blanca’. Productes que no desmereixen en qualitat als que coneixem de sobres al veure’ls publicitats a la televisió.

Els preus s’actualitzen cada mes, dia amunt, dia avall.

Aquesta llista s’ha elaborat amb els preus exposats dijous al matí, dia 31 d’octubre de 2013

La LLista de la CompraCliqueu a la imatge per ampliar-la

 

Les caselles que estan marcades de color verd detalla el preu més econòmic, i les de color groc el més car.
El tomàquet de l’SPAR és de la varietat de Ramell.

* Pot de vidre de entre 400 i 500 grams
xxx: Vol dir que d’aquest producte no hi ha marca blanca a l’hipermercat corresponent, o bé que, simplement, no està a l’expositor.
Les llaunes de cervesa són totes de marca desconeguda, o bé de la marca de l’hipermercat. En alguns centres comercials hi havien de diferents marques i s’ha escollit la més econòmica.