Lliurament dels Òscars 2012 als millors audiovisuals de l’Institut Illa de Rodes

Les alumnes premiades amb el director de l'Illa de Rodes, Xavier Barranco

L’institut Illa de Rodes de Roses va lliurar, divendres al matí, els Òscars al millors programes realitzats a la TV del centre educatiu, Illa TV

Les alumnes premiades amb el director de l'Illa de Rodes, Xavier Barranco
Les alumnes premiades amb el director de l’Illa de Rodes, Xavier Barranco

 

El matí del divendres 21 de desembre, durant la tradicional festa de Nadal que com cada any celebra l’Institut Illa de Rodes de Roses, per acomiadar les classes i donar la benvinguda a les festes nadalenques, es va portar a terme la cerimònia d’entrega dels Òscars als millors programes de TV realitzats, durant tot l’any pels alumnes de secundària, i emesos a Illa TV.

Durant l’any 2012, en el marc del projecte de Comunicació Audiovisual Illa TV s’han realitzat casi 100 vídeos, 40 dels quals reportatges de mitjana durada. I la TV local en TDT, Empordà TV, ha emès un total de 18 programes complets de més de 30 minuts de duració cadascú. Sens dubte, un gran tasca en quant a la producció, realització, edició i presentació en els diferents treballs audiovisuals.

A la gala final van arribar 5 nominacions al Millor Espot de Promoció i altres 5 al Millor Reportatge. Tots van ser qualificats com treballs de molta qualitat però, com només pot guanyar un, l’Òscar al millor espot va ser per a l’anunci del programa núm. 17 emès per Empordà TV “Aprendre bé, aprendre millor”, realitzat per la Laia Tarrero i la Laura Rubio.

Els premis i els diplomes al millor reportatge van anar a parar a mans de Laia Pau, Ariadna Núñez, Sawsan Khatira i Leila Acherkouk per la producció “Una Europa per tots, joves i grans”, realitzat i estrenat el mes de maig passat.

Amb la il·lusió i l’objectiu de fer-ho encara molt millor el 2013, ja aquests dies de vacances de Nadal, força alumnes de l’institut Illa de Rodes treballen en l’àmbit audiovisual escolar.

Les produccions nominades es poden veure en un vídeo disponible a vimeo.com/illa, presentat per Laura Bellod i Abril Torrent.