Lliurament dels premis del concurs de fotografia del Patrimoni Comarcal

Els premiats amb les autoritats comarcals

Els premiats amb les autoritats comarcals

El passat dimatses va celebrar a la sala d’exposicions del Consell Comarcal, el lliurament dels premis de la dissetena edició del Concurs de Fotografia del Patrimoni, organitzat per aquesta institució i que enguany ha tingut com a temàtica la vinya i l’olivera de l’Alt Empordà. En total s’han presentat al concurs una cinquantena de fotografies.

Els guanyadors del concurs han estat els següents:

  • 1er premi: Jordi Casals i Coll, de Llers, per la fotografia “Menhir de la dona morta (Maçanet de Cabrenys)”. Dotat amb 800 euros i trofeu.
  • 2on premi: Olga Reixach i Vilà, de Castelló d’Empúries, per la fotografia “Dolmen de les vinyes mortes (Vilajuïga)”. Dotat amb 300 euros i trofeu.
  • 3er premi: Enric Estarlí, de Santa Cristina d’Aro, per la fotografia “Dolmen de la Gotina (Sant Climent Sescebes)”. Dotat amb 150 euros i trofeu.

El jurat del concurs ha estat format pel conseller comarcal de Cultura, Joan Heras, com a president, la vicepresidenta del Consell Montserrat Mindan, el conseller comarcal de Medi Ambient Joan Maria Roig i la fotògrafa Pilar Cano com a vocals, i Maria Teresa Genís com a secretària.

El Consell Comarcal de l’Alt Empordà convoca des de fa 18 anys el Concurs de Fotografia del Patrimoni de l’Alt Empordà, una iniciativa cultural que amb el pas del temps ha esdevingut un dels concursos fotogràfics amb més participació de la demarcació de Girona. Enguany el tema ha girat al voltant dels dolmens, menhirs i altres conjunts megalítics, sempre que estiguin situats en algun poble de la comarca.

L’exposició de totes les fotografies participants es podrà visitar fins al 30 de novembre durant l’horari habitual d’obertura al públic de les oficines del Consell (de 9 a 19 hores els dies laborables).