Programa d'activitats del CAR Jove de Roses

Lliures Roses aporta les seves propostes al pressupost municipal del 2024

Els dos regidors de Lliures Roses, Pere Gotanegra i Ivan Gascón, es reuneixen amb la regidora d’Economia i Hisenda, Joana Pérez, per fer-li arribar les seves aportacions als pressupostos del 2024 en diferents àmbits que consideren essencials per al futur de la Vila

Lliures Roses ha fet públic un comunicat desvetllant que el seus dos regidors, Pere Gotanegra i Ivan Gascón, amb dos membres del partit, Laura Alabau i Juan Sáenz de Santamaría, van mantenir una reunió amb la regidora d’Economia i Hisenda de l’Ajuntament, Joana Serra, per fer-li arribar les seves propostes i la possibilitat d’incloure-les al pressupost municipal del 2024.

Comunicat de Lliures Roses

En un esforç per incloure les preocupacions més urgents dels nostres veïns, la setmana passada ens vam reunir amb la regidora d’Economia i Hisenda, Sra. Joana Pérez, per a presentar les nostres valuoses aportacions al pressupost de l’any 2024.

A Lliures Roses, tal com consta al nostre programa electoral, la seguretat i la neteja són qüestions que ens importen profundament, perquè sabem que són fonamentals per a la qualitat de vida dels nostres ciutadans i per a la promoció del nostre poble com a destinació turística de primera classe. Per això, en la reunió, vam presentar accions concretes en aquests dos àmbits, juntament amb altres punts clau que considerem essencials per al futur de Roses:

1. Seguretat: Creiem fermament en què hem de dotar a la nostra Policia Local dels recursos necessaris per a garantir la seguretat dels nostres habitants i visitants. Això inclou la implementació de càmeres de seguretat, l’ús de drons per a una vigilància més efectiva i la incorporació d’agents cívics que estiguin en sintonia amb la comunitat.

2. Reubicació de la Policia Local: Mirant cap a l’exercici 2025, proposem una reubicació estratègica de l’edifici de la Policia Local, situant-lo al costat de l’institut i la comissaria dels Mossos d’Esquadra. Això permetrà una coordinació més efectiva entre els serveis de seguretat locals i una resposta més ràpida a les necessitats de la comunitat.

3. Neteja: La millora dels nostres serveis de neteja és un compromís que no podem eludir. Suggerim una revisió completa del nostre servei de neteja i, si és factible, la creació d’un servei intern en col·laboració amb una empresa públic-privada. Això garantirà l’eficiència en la gestió i la qualitat dels nostres serveis.

4. Espigons: Hem traslladat la nostra la urgència en l’execució de l’obra dels espigons, ja aprovada i pressupostada. Això és essencial per a la protecció de la nostra costa i la seguretat dels nostres ciutadans i visitants.

5. Antiga depuradora: Advoquem per la recuperació i realització d’aquest projecte emblemàtic. Cal dotar a aquest espai de la importància que es mereix, i cal treballar alineats en un projecte que potencii al màxim la zona de l’antiga depuradora, ja sigui desenvolupant unes piscines d’aigua salada, com aprofitant l’espai per a la celebració d’espectacles i concerts.

6. Carregadors per a vehicles elèctrics: Hem proposat a la sra. Joana Pérez, la possibilitat d’instal·lar més carregadors elèctrics a Roses i, en paral·lel, realitzar una licitació per tal que aquests es gestionin i s’explotin directament des de la companyia elèctrica corresponent, suposant així cap cost de manteniment a l’ajuntament. Cal ser realistes, cada cop augmenta l’ús dels cotxes elèctrics, tant entre els rosincs com entre els estrangers, de manera que s’estaria oferint un servei necessari i, a la vegada, s’ingressarien uns diners per la gestió d’aquests punts de càrrega.

Amb aquesta reunió, des de Lliures Roses reafirmem el nostre compromís de treballar incansablement per a millorar la vida dels nostres ciutadans i promoure Roses com una destinació turística destacada.

Liures Roses