Suquet de peix de Rose

Lliures Roses-Ara Pacte Local fa una valoració de la constitució del nou equip de Govern

En un comunicat fet públic pel partit de centre-dreta catalanista Lliures Roses-Ara Pacte Local, es fa una valoració del nou equip de Govern, on s’afirma que aquest acord tripartit no reflecteix el veritable canvi que la ciutadania volia i així ho va expressar a les urnes

Comunicat de Lliures Roses-Ara Pacte Local

Des del partit de centre-dreta catalanista Lliures Roses-Ara Pacte Local, en l’exercici dels principis democràtics, respectem la decisió dels tres partits polítics que han constituït el nou equip de govern per Roses.

Hem votat en contra perquè considerem que aquest acord tripartit no reflecteix el veritable canvi que la ciutadania volia i així ho va expressar a les urnes.

Volem donar les gràcies als 623 rosincs i rosinques que ens han donat la seva confiança, ja que amb ells hem aconseguit passar d’un a dos regidors i pasar de ser la sisena força política a la quarta més votada en aquest consistori.

Tot i aquest resultat només un grup polític ens va trucar per parlar amb nosaltres i analitzar la situació, ho considerem una falta de ética política i parlamentària.

Durant el proper mandat des de l’oposició exercirem un control seriós, rigorós, exhaustiu i respectuós del funcionament del govern i de l’administració municipal, en benefici dels nostres ciutadans.

Des del centre dreta catalanista que representem, sempre estarem al costat del nou govern per fer avançar i enlairar el nostre poble.

Aprofitem per donar l’enhorabona al nou alcalde i els nous regidors que formaran el nou equip de govern i els hi desitgem molta sort i grans encerts, perquè Roses ho necessita.

Lliures Roses-Ara Pacte Local