Lluís Espada és elegit com a coordinador local de Junts a Roses

Junts
Lluís Espada

El nou coordinador de Junts a Roses s’ha marcat com a objectiu principal en aquest mandat incentivar la participació dels afiliats en el partit i en la política municipal

A l’executiva local l’acompanyaran la regidora Sílvia Ripoll com a responsable de política municipal, Pere Juanola a l’àrea d’organització i Jordi Alcaide com a responsable de comunicació.

Els afiliats i afiliades de Junts a Roses van poder votar durant divendres i dissabte la seva executiva local a Roses. Ahir a la nit es van publicar els resultats, en els quals Lluís Espada Cantó va sortir elegit per ocupar la coordinació del partit a nivell local.

Espada s’ha marcat com a objectiu principal en aquest mandat incentivar la participació dels afiliats en el partit i en la política municipal.

L’acompanyaran a l’executiva local la Sílvia Ripoll, en Pere Juanola, en Jordi Alcaide, en Manel Espinet, la Rita Funes Josep Mª Isern, en Josep Mª Mas Blanch, en Carles Páramo, la Laia Pau i la Pilar Serra.

També participaran a l’executiva com a membres nats l’actual alcaldessa de Roses, Montse Mindan, i els regidors Marc Danés i Juan Manuel Fernández (Ferdy).