Inici Esports Lluís Puigbert ho aconsegueix. Fa Roses-Hondarribia en bicicleta en només 3 dies

Lluís Puigbert ho aconsegueix. Fa Roses-Hondarribia en bicicleta en només 3 dies

Lluís Puigbert aconsegueix el repte d'anar en bicicleta de Roses a Hondarribia en 3 dies

Lluís Puigbert cobreix més de 700 km pujant més d’una quinzena de ports, alguns de categoria especial, per assolir el seu objectiu

Lluís Puigbert aconsegueix el repte d’anar en bicicleta de Roses a Hondarribia en 3 dies

De nit, amb pluja, boira, fred i sí, també sol, és com ha hagut de fer Lluís Puigbert, del Club Ciclista Roses, els 702 km, per assolir ahir el seu objectiu, que no ha estat altre que recórrer en tres dies la distància que separa Roses d’Hondarribia en bicicleta en només tres dies.

Un repte que va començar ara fa dos anys com una broma, quan el mateix Puigbert, acompanyat dels rosincs Toni Valenzuela i Mario Rabell, van fer-ho en 4 dies. Llavors va ser quan entre ells van comentar que inclòs es podria rebaixar un dia, i fer-ho en 3.

Riures pel comentari expressat entre aquests tres ciclistes del Club de Roses, i ahir es va quedar. Però Lluís, esportista de tota la vida, se’l va guardar dins el seu cap com un repte a assolir. Ho faria. No sabia quan, però ho faria.

I dos anys després de cobrir Roses-Hondarribia en quatre dies ha estat el moment de complir un objectiu que va sortir d’un comentari expressat entre rialles.

I ahir, després de recórrer els 180 km de la tercera i darrera etapa de la seva aventura, distància que separa la població francesa d’Argelés Gazost de la capital del Pais Basc, Hondarribia, ho va aconseguir.

Una tercera jornada que ha estat “en la que més he gaudit, perquè he tingut sol i bon temps i això m’ha fet gaudir d’anar en bicicleta, perquè no és el mateix pujar ports amb sol, que amb pluja, boira i fred”, va dir Lluís Puigbert a la seva arribada a Hondarribia.

El ciclista del Club de Roses va voler agrair “a en Kiku (Francesc Ferrer, de Telecomunicacions Ferrer de Roses) i la meva dona l’assistència que m’han donat durant aquests tres dies, sinó no hagués estat possible fer-ho”.

La primera etapa, la de divendres, va fer 314 km de Roses a Vielha, la meitat del recorregut de nit. La segona etapa, de 208 km, va pujar quatre ports del Tour de França, dos d’ells de categoria especial, per anar de Vielha a Argelés Gazost (França). I ahir 180 quilòmetres sortint des de França per arribar a Hondarribia tres dies dies després d’haver sortit de Roses. Chapeau!

Demà, prova de vestuari per a la sèrie Joc de Trons

Demà dimarts en Lluís Puigbert passarà d’haver assolit un repte esportiu personal a endinsar-se en el món del cinema, ja que va ser seleccionat entre els més de 5.000 aspirants que es van presentar al càsting per sortir com a figurant a l’exitosa sèrie de TV, Jocs de Trons.

 

Exit mobile version