L’Obert de Tennis de Roses es posiciona entre els primers de Girona en quant a premis i nivell de jugadors

Obert de Tennis de Roses

El guanyador de l'Obert de Tennis de Roses (de blanc) i el finalista (de vermell) amb les autoritats de Roses i els patrocinadors del torneig

El III Obert de Tennis de Roses ha tingut una dotació econòmica de 1.500 euros

Obert de Tennis de Roses
El guanyador de l’Obert de Tennis de Roses (de blanc) amb el finalista (de vermell) i les autoritats de Roses i els patrocinadors del torneig

La tercera edició de l’Obert de Tennis de Roses va aplegar la setmana passada als millors jugadors dels voltants i fins i tot de Barcelona atrets per la dotació econòmica del torneig, 1.500 euros.

I Leonel Videla, tennista argentí del Tennis Club Aeròdrom Empuriabrava, va repetir la victòria d’aquest Open aconseguida l’any passat al guanyar en dos sets al jugador del Real Club Polo de Barcelona, ‘Daldo’ Bonet “aquest any ha estat més difícil guanyar el títol perquè ha augmentat el nivell dels participants amb un millor rànquing ATP, per això la victòria m’ha sabut millor”. Videla es va emportar 600 euros de premi per haver aconseguit el títol.

El finalista va reconèixer que tot i no haver-se quedat a les portes del títol “l’experiència ha sigut molt bona”, tant el va agradar jugar a tennis en aquest Open de Roses que “si estiuejo per la zona em presentaré segur”, va manifestar ‘Daldo’ Bonet, que es va emportar com a finalista 300 euros de premi.

La resta de la dotació econòmica fins arribar als 1.500 euros se l’han repartit els quartofinalistes, amb 75 euros cadascú, i els semifinalistes que s’han emportat 150 €.

El director del torneig i jutge de cadira, Xavier Bosch, va afirmar que “l’Obert de Tennis de Roses s’ha posat al capdavant dels tornejos de Girona tant per la quantia del premi com pel nivell dels jugadors”, tot i que fer venir tennistes “amb llicència espanyola fins aquí dalt és difícil, però gràcies a trobar a un sponsor important, hem donat més diners que han fet venir a jugadors més importants”, va destacar Bosch. Aquest sponsor important ha estat Russia CostaBrava, tot i que també han col·laborat Roses Pintor i Carlin.

Possible Open de Tennis de Roses femení

El director del torneig es planteja la possibilitat de crear un Obert de Tennis femení, que donaria continuïtat al Memorial Marisa Prieto, que es va fer a Girona durant 15 anys i port 4 sense celebrar-se, en memòria d’una tennista gironina amb una gran projecció que va perdre la vida en un accident de trànsit. Tindria una dotació econòmica superior als dels homes “amb l’objectiu de fer venir algunes d’entre les 15 o 20 millors tenistes d’Espanya”.

75 euros pels quartofinalistes, 150 per als semifinalistes, 300 pel finalista i 600 euros per al guanyador