L’obra ‘Barcelona’ al Teatre Municipal de Roses canvia d’hora

Teatre Municipal de Roses

Un moment de l'obra 'Barcelona'

La representació de l’obra ‘Barcelona‘ al Teatre Municipal de Roses, de la qual queden poques entrades a la venda, s’iniciarà a les 19 hores

Teatre Municipal de Roses
Un moment de l’obra ‘Barcelona’

Protagonitzada per  Emma Vilarasau i Míriam Iscla, l’obra va ser guardonada en la darrera edició dels Premis Butaca, en les categories de Millor actriu teatral (Emma Vilarasau), Millor composició musical i Millor il·luminació.

Precisament, ha estat la complexitat dels treballs d’il·luminació, els que han portat que la companyia sol·licités al consistori el canvi d’hora de la funció, que passarà de les 18 a les 19 h. L’obra gira entorn a la història de la Núria i l’Elena, dues dones amb comptes pendents, amigues separades per l’amor d’un home i el destí d’una pàtria.

Dues dones atretes sense remei per l’encís d’una ciutat prodigiosa; una ciutat rosa de foc, blava i vermella. El seu retrobament, la darrera batalla entre totes dues, tindrà lloc en una Barcelona que respira, malgrat tot, les cendres d’una època daurada. Totes dues hauran de posar en solfa allò que les apropa i allò que les separa, amb el ressò d’una guerra estúpida i sagnant com a teló de fons.

Últimes entrades a la venda

L’obra arriba al TMR després dels plens absoluts assolits amb les representacions de ‘T’estimo, ets perfecte, Ja et canviaré’ i ‘Iaia!’. Les poques i darreres entrades disponibles es poden adquirir, encara, a l’Ajuntament de Roses, plaça. Catalunya, núm. 12, 2a planta, de dilluns a divendres, de 10 a 14 hores. El preu és de 25 €, tot i que és gratuït  per als menors de 16 anys acompanyats d’un adult i per a les parelles lingüístiques de Roses.
Els jubilats, els posseïdors de Carnet Jove i els usuaris acreditats de la Biblioteca Municipal Jaume Vicens Vives de Roses, també poden obtenir descomptes.