Fira de la Rosa de Roses

L’obra La Cèrvola Blanca arriba a Pedret i Marzà

La Cèrvola Blanca és la primera peça teatral de la companyia l’Aüc, de la que forma part la cantant i compositora de Roses, Madamme Mustash, es representarà demà divendres, 19 d’abril, al Centre Cívic de Marzà  

La sala del Centre Cívic de Marzà acull demà divendres, a les 20:30 hores, l’obra La Cèrvola Blanca, el primer projecte de la companyia L’Aüc.

L’obra, dirigida per l’actor i director Muisès, és una peça teatral, alhora urbana i salvatge, alhora solitària i tribal, amb un argument que es pot expressar sobretot a través del llenguatge corporal, de les imatges i la música, utilitzant les paraules senzillament per donar valor als silencis. L’obra explora el secret que més protegim, allò que ens amaguem a nosaltres mateixos.

Es tracta, segons els autors, d’una unió eclèctica de teatre, dansa i música per acompanyar el públic en un viatge oníric, un espectacle que aplega diferents artistes de les comarques gironines.

Durant una hora i mitja, a l’escenari de Marzà hi trobarem Muisès, Pep Mogas i Narcís Rigallm mentre que la cantant i compositora de Roses, Madamme Mustashm, hi participa amb la seva veu i la guitarra, Dèlia D. Rojo al saxo i la percussió, Pep Mogas la trompeta i el propi Muisès interpretant amb la viola de roda.
La peça compta amb una gran part de dansa, on actuaran Bel Carruana i Albert Barros.

L’accés a la sala és lliure sent l’entrada en format de taquilla inversa, és a dir, el públic pagarà el que consideri convenient per l’espectacle gaudit alhora de sortir de la sala.

La Cèrvola Blanca és per a majors de 16 anys.