L’obra ‘El Test’ es representa al Teatre Municipal de Roses aquest diumenge

‘El Test’ és una comèdia sobre les relacions humanes

'El Test' al Teatre Municipal de Roses
Dolo Beltrán i Sergi Caballero en ‘El Test’

El proper dissabte 3 de desembre, Dolo Beltran  i Sergio Caballero exposaran al públic del Teatre Municipal de Roses  l’espectacle «Test»,  una comèdia sobre les relacions humanes i la capacitat d’autodestrucció.

Amb una llarga trajectòria com a guionista, Jordi Vallejo debuta amb aquesta obra com a dramaturg, plantejant un dilema a través d’una prova psicològica tan senzilla com l’haver de respondre: Què escolliries? 100 mil euros ara mateix, o 1 milió d’aquí a deu anys? Així de simple, així de difícil.

La decisió que ha de prendre el matrimoni sembla ben senzilla: conformar-se amb una petita fortuna a l’instant, o esperar deu interminables anys per guanyar deu cops més. El que comença sent un supòsit teòric, un simple test de personalitat, anirà poc a poc despullant Qui sap si per sempre.

Descomptes per gairebé tothom

El preu de les entrades per veure ‘El Test’, que començarà les 21 hores, és de 15 euros, assenyalant però que els que disposin del Carnet Club Roses Cultura, del Carnet de la Biblioteca, del Carnet jove o del Carnet de jubilat tindran un  descompte.

A més, els menors de 16 anys, sempre que vagin acompanyats d’un adult, i les Parelles Lingüístiques de Roses, tindran l’entrada gratuïta.

Fitxa tècnica:

Autor: Jordi Vallejo

Direcció: Cristina Casanovas

Ajudant direcció / Producció: Sílvia Navarro

Producció: Sala Muntaner

Direcció producció: Carles Manrique

Actors: Sergio Caballero, Dolo Beltrán, Clàudia Costas, David Vert

Vestuari: Irantzu Ortiz

Cap Tècnic: Xavier Xipell

Imatge: David Ruano