Localitzen 1.115 plantes de marihuana en un garatge de Girona

Mossos d'Esquadra

Plantació de marihauna localitzada a l'interior del garatge de Girona

La droga comissada pels Mossos d’Esquadra tíndria un valor, segons estimacions de l’Oficina Central Nacional d’Estupefaents, d’uns 54.000 euros

Mossos d'Esquadra
Plantació de marihuana localitzada a l’interior del garatge de Girona

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Girona van denunciar penalment el 17 de juliol un home, de 37 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Girona, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública i un delicte de defraudació de fluid elèctric.

Una dotació de paisà, que efectuava un patrullatge preventiu pel carrer Astúries de Girona, va detectar una forta olor de marihuana que sortia d’un garatge.

Els agents van localitzar el propietari de l’immoble, el qual va facilitar-los l’entrada a l’edifici per comprovar d’on venia l’olor. A la zona del pàrquing els mossos van trobar 1.115 plantes de marihuana, 18 làmpades i 22 transformadors de 600 watts.

A més, es va comprovar que la instal·lació elèctrica de l’habitatge estava connectada a la xarxa general, sense passar pel comptador de llum.

El pes total de les plantes comissades pels mossos era de 51,65 quilograms i segons estimacions de l’Oficina Central Nacional d’Estupefaents, la droga estaria valorada en uns 54.000 euros.

Els mossos van imputar al propietari de l’immoble un delicte contra la salut pública i un delicte de defraudació de fluid elèctric.

El denunciat haurà de declarar, quan sigui requerit, davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona.