Localitzen sa i estalvi a La Jonquera l’home desaparegut a la platja de Roses

Localitzen a La Jonquera l'home desaparegut a la platja de Roses
Els diferents cossos de seguretat a la platja del Rastrell durant les tasques de receca de l'home

L’home, de nacionalitat bielorussa, se’n va anar de festa a La Jonquera sense dir res a ningú mentre els seus amics es banyaven a la platja del Rastrell de Roses

Localitzen a La Jonquera l'home desaparegut a la platja de Roses
Els diferents cossos de seguretat a la platja del Rastrell durant les tasques de recerca de l’home

Poc més de les 11 de la nit es va desactivar la recerca de l’home que havia desaparegut a la platja del Rastrell poc després de llençar-se a l’aigua. Durant tota la tarda un helicòpter de la Guàrdia Civil i un vaixell de Salvament Marítimm, amb el suport des de terra de la Policia Local de Roses, Mossos d’Esquadra, Bombes de Roses i agents de la Benemèrita, passar tota la tarda-vespre buscant-lo en rebre l’avís que s’havia ficat al mar a fer un bany després d’un dinar opípar i ja no va sortir de l’aigua.

En fer-se de nit l’helicòpter i el vaixell es van retirar a l’espera de l’arribada del Grup Especial d’Activitats Subaquàtiques de la Guàrdia Civil, que procedirian a la recerca sota l’aigua.
No va ser necessari, ja que es va localitzar l’home a La Jonquera aliè a les conseqüències d’haver-se marxat de Roses sense dir res a cap dels seus companys, els quals en no aparèixer després d’haver-se ficat a l’aigua “vaig fins la boia i torno”, van sentir que deia l’home als seus companys uns testimonis que hi havia a la zona, van témer el pitjor.

Sortossament no va ser així i aquest camioner va fer bo el títol de la cançó de Peret: “No estaba muerto, estaba de parranda”.