L’ocupació turística a Roses torna a les xifres d’abans de la pandèmia

Turistes de vacances a Roses l'any passat / Foto: arxiu

Tant els hotels com els càmpings de Roses han allotjat un nombre de turistes similar a la de l’any 2019

Si algun sector pot dir que ha deixat la pandèmia enrere és el del Turisme, al menys pel que fa a l’ocupació turística a Roses durant el mes d’agost, ja que durant aquest temps, així com al juliol, els hotels han tingut una ocupació “d’entre el 80 i el 90%, tot i que no s’han complert les expectatives generades eres un xic més altes pel volum de turisme que vam tenir l’any passat en finalitzar les restriccions sanitàries, però en definitiva ha estat un bon agost, i també un bon estiu”, ha assegurat l’empresari hoteler, Jordi Cusí. Tant és així que afirma “les xifres d’ocupació són les mateixes que abans de la pandèmia”.

Una dada que ratifica també l’empresari turístic i director del càmping Joncar Mar, Joaquim García, en assenyalar que “l’ocupació turística ja s’ha regulat, és a dir, tornen a estar en les mateixes xifres que a l’any 2019, abans de la pandèmia”.

Si els hotels han tingut una bona ocupació però no tanta com l’any passat, tot just el mateix ha passat amb el sector del càmping, “degut a que enguany hi havia molta més oferta per viatjar arreu del món que l’any passat”, assegurant Cusí i García, tot i això, ha assenyalat que “hem tingut pràcticament ple el mes d’agost fins al dia 23, però això ja és normal, perquè segons el país la mainada comença el col·legi abans i han de marxar”.

Setembre, també bones xifres d’ocupació

Però la temporada turística no ha finalitzat, ja que ha marxat el turisme de temporada alta però ha arribat el visitant sènior, “persones jubilades que prefereixen fer les seves vacances al setembre i tenim el càmping ple”, ha afirmat García. Una ocupació que confirma també el gerent de l’Hotel Risech en assenyalar que “el setembre l’hem arrancat molt bé”.
Tan bé que l’ocupació supera les dades del mes setembre de l’any passat.

Exit mobile version