Fira de la Rosa de Roses

L’Oficina Català de Roses prepara l’inici del curs escolar

L’Oficina de Català de Roses ofereix nous cursos escolars pels quals s’obriran les inscripcions el proper dimarts, 12 de setembre

Les inscripcions per als cursos general de català que ofereix el Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) a través de l’Oficina de Català de Roses es podran formalitzar els dies 12, 13, 14 i 15 de setembre bé de manera presencial a la Plaça Sant Pere, nº1, segons pis, a l’edifici de Ca l’Anita, o bé on line  mitjançant la plataforma d’inscripcions des de les 9 hores del dimarts fins a les 20 hores del divendres, dia 15.

La matrícula s’estructura en dos torns: inscripció preferent, els dies 12 i 13 de setembre (per a antics alumnes inscrits a un curs del CPNL durant els darrers 12 mesos), i inscripció general, els dies 14 i 15 de setembre (per a tothom). 

Les persones que no hagin estat alumnes del CPNL o que no disposin d’un certificat de coneixements de català hauran de sol·licitar una prova de nivell per poder determinar quin curs és el més idoni per a elles. Es pot sol·licitar telemàticament a la mateixa plataforma d’inscripcions o presencialment als centres de normalització lingüística, que en el  cas de Roses és l’Oficina de Català. 

En aquesta inscripció, corresponent al primer trimestre del curs 2023-24, el CPNL ofereix cursos de català, en modalitats presencials o en línia, de tots els nivells: des de l’inicial fins al superior. En el cas del C2 hi haurà oferta tant en format de durada anual com semestral. Les persones interessades poden consultar el cercador web per trobar informació detallada sobre els cursos, les localitats on s’imparteixen i els horaris. 

Els cursos de català organitzats pel CPNL segueixen els programes de llengua catalana de la Secretaria de Política Lingüística. Els certificats de nivell que expedeix el CPNL tenen validesa oficial i es corresponen amb els nivells del Marc europeu comú de referència (MECR).

Els cursos de català presencials que s’ofereixen a l’Oficina de Català de Roses, els podeu trobar a la pàgina web

Pel que fa al suport per a la inscripció presencial (Oficina de Català de Roses) aquestes són les dades: de dimarts 12 a divendres 15 de setembre, de 10 a 13:30 hores, i dimarts 12 i dijous 14 de setembre, també de 16 a 18 hores.