L’Oficina de Català de Roses t’ho posa fàcil perquè a l’octubre engeguis motors i et connectis al català

Oficina de Català de Roses

Aquest dilluns, 2 d’octubre s’obren les inscripcions per als nous cursos de català a Roses per aquesta tardor-hivern

Oficina de Català de RosesEl Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL), a través de l’Oficina de Català de Roses, continua apostant per l’aprenentatge i l’ús de la llengua catalana com a eina fonamental i bàsica que fa possible la igualtat d’oportunitats de la ciutadania, així com l’accés i la promoció al món laboral. Poder-se relacionar amb fluïdesa i normalitat tant en l’entorn personal com en el laboral són els objectius bàsics que s’assoleixen gràcies a l’ampli ventall de cursos, nivells i franges horàries.

I per això, aquest proper dilluns, 2 d’octubre, a l’Oficina de Català de Roses obre les inscripcions per als cursos presencials programants en els nivells Bàsic, Elemental i Suficiència. Inscripcions que es tancaran al 20 d’octubre.

Una oferta flexible complementada amb activitats culturals dins i fora de l’aula

El valor afegit d’aprendre català a Roses és el gran nombre d’activitats culturals dins i fora de l’aula, que organitza l’Oficina de Català de manera individual i conjuntament amb altres entitats del territori. Aquestes activitats culturals faciliten la pràctica de la llengua i el seu aprenentatge en contextos reals i no formals fomentant el coneixement de l’entorn i la cohesió social.

Certificats oficials

Els cursos del català segueixen els programes de llengua catalana de la Direcció General de Política Lingüística. Els certificats de nivell que expedeix el CPNL tenen validesa oficial i correspondència amb els nivells del Marc europeu comú de referència (MECR).

El web del CPNL ofereix un cercador de cursos que permet trobar-los per localitat, per comarca, per nivell i per modalitat.

Oficina de Català de Roses

Per a qualsevol qüestió que vulgueu plantejar o informació que vulgueu ampliar, els interessats es poden dirigir a l’Oficina de Català, ubicada a l’equipament cultural de Ca l’Anita, plaça de Sant Pere, nº 1, de dilluns a divendres, de 10 a 14 hores. També us podeu posar en contacte a través del 972 25 39 47 o de roses@cpnl.cat.

Per a més informació, també podeu consultar aquest enllaç.