L’Oficina de Català de Roses t’ho posa fàcil, al setembre, engega motors i connecta’t al català!

Oficina de Català de Roses
La directora de l'Oficina de Català de Roses, Mònica Coromines i la Rosa Caballero (de groc) són les encarregades de les inscripcions i de donar l'informació que calgui dels cursos

El Consorci per a la Normalització Lingüística ofereix cursos de català a Roses de tots els nivells, des de l’Inicial fins al Superior (C2), de forma presencial, en línia o combinant les dues modalitats

Oficina de Català de Roses
La directora de l’Oficina de Català de Roses, Mònica Coromines i la Rosa Caballero (de groc) són les encarregades de fer les inscripcions i de donar l’informació que calgui sobre els cursos

El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL), a través de l’Oficina de Català de Roses, continua apostant per l’aprenentatge i l’ús de la llengua catalana com a eina fonamental i bàsica que fa possible la igualtat d’oportunitats de la ciutadania, així com l’accés i la promoció al món laboral. Poder-se relacionar amb fluïdesa i normalitat tant en l’entorn personal com en el laboral són els objectius bàsics que s’assoleixen gràcies a l’ampli ventall de cursos, nivells, modalitats i franges horàries.

L’aprenentatge dels cursos generals s’ofereix en les modalitats presencial, en línia i combinada, i disposa de certificació oficial. Enguany, a l’Oficina de Català de Roses, hi haurà dos períodes d’inscripció a aquests cursos.

Inscripcions

Del 12 al 29 de setembre, estaran obertes les inscripcions als cursos i modalitats següents:

  1. a) Inscripcions als cursos presencials de nivell Inicial 1 (A1) i Superior (C2) que impartirem a l’Oficina de Català de Roses. Per a més informació, podeu consultar aquest enllaç.
  2. b) Inscripcions al curs en línia de nivell Superior (C2). Per a més informació, podeu consultar aquest enllaç.
  3. c) Inscripcions als cursos del Parla.cat modalitat combinada. Per a més informació, podeu consultar aquest enllaç.

Posteriorment, del 2 al 20 d’octubre, s’obriran les inscripcions a la resta dels cursos presencials de nivells Bàsic, Elemental i Suficiència que es faran a Roses. Per a més informació, podeu consultar aquest enllaç.

Organitzacions i empreses

D’altra banda, el CPNL també adapta i dissenya cursos a mida adreçats a les organitzacions i empreses per cobrir les necessitats específiques de llengua, que faciliten la bona atenció a la clientela i la millora de les competències empresarials. L’oferta més vinculada al món professional s’orienta a millorar l’expressió oral, amb cursos com  Atenció telefònica, Parlar per comunicar, Com fer exposicions orals, etc.; també per millorar l’expressió escrita, amb cursos com  Articles d’opinió: saber escriure amb arguments, Escriure a la xarxa i, finalment, també per practicar la resolució de dubtes lingüístics amb els recursos disponibles a la xarxa.

Una oferta flexible complementada amb activitats culturals dins i fora de l’aula

El valor afegit d’aprendre català a Roses és el gran nombre d’activitats culturals dins i fora de l’aula. Unes activitats culturals faciliten la pràctica de la llengua i el seu aprenentatge en contextos reals i no formals, fomentant el coneixement de l’entorn i la cohesió social.

Així mateix, per practicar la llengua fora de l’aula, el CPNL també organitza activitats complementàries de llengua i cultura i de pràctiques amb Voluntariat per la llengua.

Certificats oficials

Els nostres cursos del català segueixen els programes de llengua catalana de la Direcció General de Política Lingüística. Els certificats de nivell que expedeix el CPNL tenen validesa oficial i correspondència amb els nivells del Marc europeu comú de referència (MECR).

T’ho posem fàcil

El web del CPNL ofereix un cercador de cursos que permet trobar-los per localitat, per comarca, per nivell i per modalitat.

Oficina de Català de Roses

Per a qualsevol qüestió que vulgueu plantejar o informació que vulgueu ampliar, us podeu adreçar a la nova Oficina de Català de Roses, ubicada a Ca l’Anita, plaça de Sant Pere, nº1, de dilluns a divendres, de 10 a 14 hores.
També us podeu posar en contacte a través del 972 25 39 47 o del mail roses@cpnl.cat.