L’Oficina de Català de Roses fa una crida a participar al Voluntariat per la Llengua

Oficina de Català de Roses

Falten persones voluntàries a Roses per ensenyar a parlar i comprendre la llengua catalana als nouvinguts

Oficina de Català de RosesSi sou major d’edat i teniu una hora a la setmana, l’Oficina de Català de Roses us proposa ser voluntari/a, professor/a i alumne/a. Tot a la vegada. A canvi podreu gaudir d’entrades gratis al Teatre Municipal, la Ciutadella, el Castell de la Trinitat i avantatges per gaudir fent esport a la Piscina de Roses.
Encara més, podreu obtenir descomptes i avantatges en diversos equipaments culturals i establiments de tot Catalunya.

Com? Molt senzill participar en el Voluntariat per la Llengua, VxL.

El VxL és un programa flexible, còmode i obert, on al participant se l’assigna una parella lingüística i, a partir d’aquí, es cosa vostra:
Podreu quedar a l’hora que vulgueu, al lloc que vulgueu i per parlar del que vulgueu.
Podreu compartir una conversa agradable entre dues persones predisposades a parlar i escoltar-se, a més de disposar de materials que us ajudaran en les converses, i podreu col·laborar des del primer dia en el programa aportant noves idees.

A través de la llengua catalana podreu ensenyar els costums, les tradicions i l’entorn de casa nostra a totes les persones que vulguin millorar el català oral i conèixer la realitat del nostre país.
I a l’inrevés, a través de la llengua catalana podeu aprendre els costums i tradicions dels països d’origen dels nouvinguts que volen parlar o millorar el seu català.

I, ara mateix, a l’Oficina de Català de Roses en tenen unes quantes persones que tenen ganes de perdre la vergonya i llançar-se a parlar-ho. Volen guanyar confiança com a parlants, millorar les possibilitats laborals, ampliar el seu cercle social i descobrir millor les oportunitats del seu entorn.

Ja ho sabeu, només cal ser major d’edat i disposar d’una hora a la setmana durant 10 setmanes.

Els interessats a participar al VxL us podreu adreçar a l’Oficina de Català de Roses, ubicada a la Riera Ginjolers, nº 22, o bé trucant al telèfon 972 25 39 47, o sinó enviant un mail a roses@cpnl.cat