L’Oficina de Català de Roses t’ho posa fàcil per aprendre català també a l’estiu

Oficina de Català de Roses
Una aula de l'Oficina de Català de Roses al Centre Cultural de Ca l'Anita

Aprenent el català a l’Oficina de Roses es poden obtenir els corresponent certificats de nivell oficials

Oficina de Català de Roses
Una aula de l’Oficina de Català de Roses

El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL), a través de l’Oficina de Català de Roses, aposta per l’aprenentatge i l’ús de la llengua catalana com a eina fonamental i bàsica que fa possible la igualtat d’oportunitats de la ciutadania, així com l’accés i la promoció al món laboral. Poder-se relacionar amb fluïdesa i normalitat tant en l’entorn personal com en el laboral són els objectius bàsics que s’assoleixen gràcies a l’ampli ventall de cursos, que també es fan durant l’estiu.

Fins al 18 de maig, a l’Oficina de Català de Roses, es faran les inscripcions al curs intensiu d’estiu del nivell Bàsic 1.
Fins al 15 de juny, es faran les inscripcions al curs intensiu d’estiu del nivell Bàsic 2. Per a més informació, podeu consultar aquest enllaç.

Una oferta flexible complementada amb activitats culturals dins i fora de l’aula

El valor afegit d’aprendre català a l’Oficina de Català de Roses és el gran nombre d’activitats culturals dins i fora de l’aula, que s’organitzen en xarxa amb altres entitats del territori. Aquestes activitats culturals faciliten la pràctica de la llengua i el seu aprenentatge en contextos reals i no formals fomentant el coneixement de l’entorn i la cohesió social.

Certificats oficials

Els cursos del català segueixen els programes de llengua catalana de la Direcció General de Política Lingüística. Els certificats de nivell que expedeix el CPNL tenen validesa oficial i correspondència amb els nivells del Marc europeu comú de referència (MECR).

T’ho posem fàcil

El web del CPNL ofereix un cercador de cursos que permet trobar-los per localitat, per comarca, per nivell i per modalitat.

Oficina de Català de Roses

Per a qualsevol qüestió que informació que vulgueu ampliar, us podreu adreçar a l’equipament cultural de Ca l’Anita, la seu de l’Oficina de Català, a la plaça de Sant Pere, núm. 1, 2n pis, de dilluns a divendres, de 10 a 14 h.
També us podeu posar en contacte a través del 972 25 39 47 o de roses@cpnl.cat.

CURSOS A L’OFICINA DE CATALÀ DE ROSES

MAIG-JUNY-JULIOL 2018

Curs intensiu Bàsic 1
Del 21 de maig al 19 de juny
De dilluns a dijous, de 9 a 11.30 h
Curs intensiu Bàsic 2
Del 20 de juny al 19 de juliol
De dilluns a dijous, de 9 a 11.30 h
Inscripcions, informació i proves de col·locació

Bàsic 1: del 2 al 18 de maig

Bàsic 2: del 2 de maig al 15 de juny

Els dimecres i divendres de 10 a 13.30 h

Oficina de Català de Roses

Ca l’Anita – Plaça de Sant Pere, 1, 2n

Tel.: 972 25 39 47

roses@cpnl.cat
www.cpnl.cat/oc.roses