L’Oficina de Turisme acull una exposició de 10 imatges inèdites del Castell de la Trinitat

Vila de Roses
El Castell de la Trinitat i diversos indrets del seu interior / Fotos: Manel Casanovas

El seu autor, el rosinc Manel Casanovas, les va fer per encàrrec de l’Ajuntament de Roses ara fa 8 anys

Vila de Roses
4 de les 10 imatges inèdites que hi ha actualment exposades a l’Oficina de Turisme de Roses

Segurament ens resultaran conegudes, que les hem vist més d’una vegada, però les 10 imatges del Castell de la Trinitat que composen la nova exposició a l’Oficina de Turisme no han estat mai publicades.

El seu autor, el fotògraf ja jubilat Manel Casanovas les va captar “ara fa 8 anys” per encàrrec de l’Ajuntament de Roses per enriquir l’Arxiu Municipal, “i les 10 fotos que hi ha aquí no van anar a l’arxiu, passant així al meu arxiu personal, valgui la redundància, i ara s’exposen aquí com una retrospectiva de la restauració del Castell”, ha afirmat Casanovas.

“Hem cregut convenient exposar aquestes fotos del Castell de la Trinitat a l’Oficina de Turisme perquè potser és un dels màxims exponents del patrimoni de Roses amb la finalitat de donar-lo a conèixer als turistes que entren a demanar informació”, ha assenyalat el regidor de Turisme, Fèlix Llorens.

I amb aquest objectiu, de donar a conèixer Roses i tota la seva riquesa cultural, lúdica i patrimonial, l’Àrea de Turisme va considerar que l’Oficina de Turisme havia de servir per quelcom més que donar informació als visitants. Per això, l’any 2015 es va estrenar com a seu d’exposicions, les quals han mostrat als nouvinguts que és el què es poden trobar i fer a la Vila durant la seva estada.
El Carnaval de Roses ha estat motiu de dues exposicions , la primera l’any passat, i la segona aquest any.

Al 2016, recordem, va acollir dues exposicions més. Al juliol d’aquell any sobre el paradís subaquàtic del Cap de Creus, i a l’octubre sobre les millors postes de sol de Roses.

La exposició amb imatges del Castell de la Trinitat romandrà a l’Oficina de Turisme durant tot aquest estiu.