Inici Actualitat L’Oficina de Turisme acull una exposició de 10 imatges inèdites del Castell...

L’Oficina de Turisme acull una exposició de 10 imatges inèdites del Castell de la Trinitat

El Castell de la Trinitat i diversos indrets del seu interior / Fotos: Manel Casanovas

El seu autor, el rosinc Manel Casanovas, les va fer per encàrrec de l’Ajuntament de Roses ara fa 8 anys

4 de les 10 imatges inèdites que hi ha actualment exposades a l’Oficina de Turisme de Roses

Segurament ens resultaran conegudes, que les hem vist més d’una vegada, però les 10 imatges del Castell de la Trinitat que composen la nova exposició a l’Oficina de Turisme no han estat mai publicades.

El seu autor, el fotògraf ja jubilat Manel Casanovas les va captar “ara fa 8 anys” per encàrrec de l’Ajuntament de Roses per enriquir l’Arxiu Municipal, “i les 10 fotos que hi ha aquí no van anar a l’arxiu, passant així al meu arxiu personal, valgui la redundància, i ara s’exposen aquí com una retrospectiva de la restauració del Castell”, ha afirmat Casanovas.

“Hem cregut convenient exposar aquestes fotos del Castell de la Trinitat a l’Oficina de Turisme perquè potser és un dels màxims exponents del patrimoni de Roses amb la finalitat de donar-lo a conèixer als turistes que entren a demanar informació”, ha assenyalat el regidor de Turisme, Fèlix Llorens.

I amb aquest objectiu, de donar a conèixer Roses i tota la seva riquesa cultural, lúdica i patrimonial, l’Àrea de Turisme va considerar que l’Oficina de Turisme havia de servir per quelcom més que donar informació als visitants. Per això, l’any 2015 es va estrenar com a seu d’exposicions, les quals han mostrat als nouvinguts que és el què es poden trobar i fer a la Vila durant la seva estada.
El Carnaval de Roses ha estat motiu de dues exposicions , la primera l’any passat, i la segona aquest any.

Al 2016, recordem, va acollir dues exposicions més. Al juliol d’aquell any sobre el paradís subaquàtic del Cap de Creus, i a l’octubre sobre les millors postes de sol de Roses.

La exposició amb imatges del Castell de la Trinitat romandrà a l’Oficina de Turisme durant tot aquest estiu.

Exit mobile version