L’Oficina Jove acull una LAN party aquest dissabte 21 de desembre

Oficina Jove de Alt Empordà

Els participants, el dia de la LAN party hauran de portar els seus equips informàtics

Oficina Jove de Alt EmpordàL’esdeveniment està organitzat per Oci Ficció i concentrarà una vintena de gamers de les nou del matí a les nou del vespre a les dependències de l’Oficina Jove de l’Alt Empordà, ubicada al carrer Anicet Pagés, nº2, de Figueres. Aquestes trobades consisteixen en traslladar en un espai físic allò que sovint passa a les xarxes, de manera que els joves poden demostrar les seves habilitats en els eSports i compartir l’experiència in situ.

Els joves inscrits, el dia de la LAN party hauran de portar els seus equips informàtics. L’Oficina Jove i l’àrea de Noves Tecnologies del Consell Comarcal adequaran cada lloc amb connexió a la xarxa local i a internet. De fet, aquestes trobades van néixer en un moment on les connexions a internet eren molt lentes i els usuaris es reunien interconnectant-se en una xarxa  local (Local Area Network, LAN en anglès) per jugar, compartir coneixements i intercanviar arxius.

Aquesta convocatòria de la trobada comptarà amb partides als següents jocs: Age of Empires II, Battlefield 2, Call of Duty, Counter Strike 1.6, Minecraft i Unreal Tournament. Malgrat tot els usuaris podran proposar altres partides. També es realitzarà un torneig de Hearthstone (un joc de cartes col·leccionables digital en línia basat en l’univers Warcraft).