L’Oficina Jove de l’Alt Empordà acompanya en la sol·licitud de beques

Oficina Jove de l’Alt Empordà

La sol·licitud es pot tramitar enguany fins al 15 d’octubre per a beques universitàries, i per a estudis no universitaris fins a l’1 d’octubre

L’Àrea de Joventut del Consell Comarcal de l’Alt Empordà ha engegat el Servei d’acompanyament en la tramitació de beques per a estudis post-obligatoris. Aquest servei està pensat per a tots els estudiants de la comarca que necessitin ajuda a l’hora de tramitar la sol·licitud.

El servei es realitza amb cita prèvia en espai amb ordinadors seguint les mesures de protecció per la Covid-19. Amb l’acompanyament del personal de l’Oficina Jove de l’Alt Empordà, el jove podrà iniciar la tramesa de tota la documentació. L’assessorament comença en el moment de demanar cita prèvia, doncs també s’informarà els i les joves de quina documentació han de portar.

Aquest any, els tràmits podran realitzar-se durant els períodes des del 9 d’agost fins al 15 d’octubre per a beques universitàries, i per a estudis no universitaris fins a l’1 d’octubre.

Els estudiants que s’hi podran acollir són estudiants de Cicle Formatiu de Grau Mitjà, Cicle Formatiu de Grau Superior, estudiants de Batxillerat, estudiants universitaris i de màster, estudiants de PFI’s, estudiants de cursos d’accés a Cicles Formatius, i estudiants de l’Escola Oficial d’Idiomes.

Tots els dubtes i demandes de cita prèvia s’atendran al telèfon de l’Oficina Jove de l’Alt Empordà al 972 67 37 28, o bé per correu a aserra@altemporda.cat.