L’Oficina Jove de l’Alt Empordà presenta la programació de tardor amb una vintena d’activitats presencials

Oficina Jove de l’Alt Empordà

L’Oficina Jove de l’Alt Empordà, donat el context que ha generat la crisi sanitària i econòmica de la Covid-19, ha presentat una programació sense cap activitat de pagament

L’Oficina Jove de l’Alt Empordà ha presentat la programació d’activitats de tardor de 2021. Una vintena d’activitats, cursos i formacions presencials que es presenten amb l’objectiu de recuperar l’Oficina Jove com a punt de referència pels i les joves tant de Figueres com de la comarca.

Les propostes es duran a terme a les tardes a l’edifici del carrer Anicet de Pagès 2, tot seguint les pautes sanitàries establertes del moment, i de forma regulada (amb inscripció prèvia a cada activitat). 

El punt de trobada juvenil proposa píndoles formatives com la que es farà el 9 de novembre sobre les situacions abusives en el lloguer de l’habitatge o la del 14 de desembre on s’ensenyarà a preparar una entrevista de feina. En el cas del servei Infosex es recupera l’atenció presencial el primer i tercer dimecres de mes, però se seguirà realitzant l’atenció telemàtica a l’Instagram @empordajove el segon i quart dimecres de cada mes.

De cara a Nadal s’organitzen tot un seguit d’activitats variades entre les quals destaca el campionat de FIFA21 i l’Escaperoom al carrer.

Malgrat que encara no s’hagi pogut recuperar l’activitat de l’Espai creatiu i el buc d’assaig, s’ofereix un curs de teatre que es realitzarà els dissabtes a partir del 25 de setembre.

En la proposta continua el suport formatiu amb l’espai de suport educatiu “FEM els deures” i les formacions com el Curs de Català, així com les activitats més lúdiques que disposen d’un rerefons de transformació social com un el taller d’estampació feminista en motiu del 25N, o les sortides comarcals.

L’Oficina Jove entén el context que ha generat la crisi sanitària i econòmica de la Covid-19 i ha presentat una programació sense cap activitat de pagament. Es pot consultar la Programació a la web de l’Oficina Jove (www.empordajove.cat), i a totes les seves xarxes socials (Instagram, Facebook, Twitter, TikTok…).