L’Oficina Jove de l’Alt Empordà programa les “Formacions de tardor”

Oficina Jove de l’Alt Empordà

En concret, es tracta de 4 formacions, dues sessions sobre el mercat laboral i recerca de feina, un curs d’idiomes i un altre sobre la gestió de les xarxes socials

L’Oficina Jove de l’Alt Empordà ha programat quatre formacions programades del 12 de novembre al 16 de desembre. Els cursos es proposen per donar resposta a les dificultats que viuen els joves davant la situació actual generada per la crisi sanitària de la Covid-19.

Les propostes són molt diverses quant a format i temàtica. S’han convocat dues píndoles de dues hores i dos cursos de deu i vint hores, que es realitzaran de forma telemàtica. Totes les formacions són gratuïtes i destinades a joves de 16 a 29 anys. Les inscripcions es poden fer a l’Oficina Jove, al 972 67 37 28, al correu joventut@altemporda.cat, aserra@altemporda.cat i el web www.empordajove.cat

Les formacions són les següents:

  • “El nou mercat laboral” es realitzarà el 12 de novembre 18 a 20h.
    La sessió farà un relat de les noves regles del mercat laboral on les competències estan molt centrades en les noves tecnologies. El ponent Miguel Ibáñez també facilitarà eines i estratègies per afrontar aquesta nova realitat.
  • “Recerca de feina 2.0” que es portarà a terme el 19 de novembre  de 18 a 20h. La Fundació Pere Tarrés realitzarà una formació intensiva sobre els aplicatius que hi ha al mercat per fer recerca de feina. Explicaran conceptes com el de la petjada digital i com donar valor a la marca personal.
  • “Francès inicial (A1.1)”, curs que es farà els dilluns i dimecres, del 16 de novembre al 16 de desembre de 18.30 a 20.20h.
    Prestige Idiomes ofereix aquest curs de francès que permetrà adquirir nocions bàsiques de l’idioma per a desenvolupar-se en alguns entorns laborals.
  • “Gestió de xarxes socials”, curs que s’impartirà els dimarts i dijous, del 24 de novembre al 10 de desembre de 18 a 20h.

El periodista i youtuber, Roc Massaguer, ensenyarà estratègies per fer créixer les xarxes socials i com crear contingut atractiu per guanyar seguidors i convertir la gestió de les xarxes socials en un ofici.