Inici Actualitat L’Oficina Jove de l’Alt Empordà programa una trentena de cursos i activitats...

L’Oficina Jove de l’Alt Empordà programa una trentena de cursos i activitats per al darrer trimestre de l’any

La majoria d’aquestes activitats van adreçades, òbviament, a joves que cursen ESO, Batxillerat o cicles formatius

L’Oficina Jove Alt Empordà-Figueres organitza més d’una trentena de cursos, tallers i altres activitats per al darrer trimestre de l’any, que es realitzen distribuïdes al llarg de tots els dies de la setmana. Per tal de difondre tota aquesta programació s’ha fet una nova edició de la guia informativa, en format llibret, que es distribueixen pels diferents instituts de la ciutat i per algunes poblacions de la comarca. La majoria d’aquestes activitats van adreçades, òbviament, a joves que cursen ESO, Batxillerat o cicles formatius.

La programació, que comença a partir de l’1 d’octubre, manté la fórmula dels dies temàtics distribuïts al llarg de la setmana, les activitats de cap de setmana i un conjunt d’esdeveniments complementaris distribuïts al llarg del trimestre. Els dimarts estan dedicats a la música (amb tallers de percussió corporal, guitarra espanyola i ukelele). Els dimecres són per al vessant més lúdic (cuina vegetariana i vegana, ball electró swing i il·lustració). El dijous es dediquen al vessant formatiu (agents joves de salut). Els divendres són per a la creació, amb el club de rol i el dansa interpretativa, i els dissabtes per a l’art, amb els grup de teatre.

Pel cap de setmana també es continuen programant activitats estrella, xerrades informatives de temàtica més general, formacions específiques, esports i sortides. Entre elles destaquen la sortida a Port Aventura (6 d’octubre), la Festa Jove amb sopar, concert i trobada d’entitats (20 d’octubre), el Torneig comarcal de FiFa 19 (3 de novembre), la Nit de monòlegs a Peralada (10 de novembre), la Masterclass de ràdio (17 de novembre), l’acampada (24 i 25 de nombre), la celebració del Dia Mundial contra la Sida (1 de desembre) i l’Esquiada Jove (15 de desembre). També hi ha prevista la XX Trobada del Triangle Jove (19, 20 i 21 d’octubre), la IV Figueres Galàctica (espasa i bruixeria) que es farà del 9 a l’11 de novembre, el 7è pavelló del pànic (10 de novembre) i l’exposició Tabú (de l’1 d’octubre al 15 de novembre). Per la setmana de Nadal a Cap d’Any s’han programat cursos intensius de monitor i de directiu de lleure

Des de l’Oficina Jove Alt Empordà-Figueres es continua oferint assessorament i informació per als joves que tinguin dubtes en àmbits formatius, laborals, d’oci o salut. Aquest trimestre s’incideix de forma molt especial en l’acció “Fem els deures” i es manté l’aula d’estudi del Punt UOC. A les seves dependències també es pot fer ús del buc d’assaig i de la sala de dinamització amb servei de wifi en obert. Setmanalment hi ha atenció personalitzada per part de l’agent comarcal de salut i per rebre informació sobre el Servei de Voluntariat Europeu (SVE) així com el programa InfoSex.

Exit mobile version