L’olímpic José Luis Doreste s’emporta la victòria en la seva primera regata a Roses

Mediterranean Master Week

José Luis Doreste i Xavier Boluda, campions a la Mediterranean Master Week

El medalla d’or en la classe Finn de Vela als JJOO de Seúl, José Luis Doreste, guanya a Roses el trofeu ‘To be or not to be Laser Master’ de la Mediterranean Master Week

Mediterranean Master Week
José Luis Doreste i Xavier Boluda, campions a la Mediterranean Master Week

Ahir diumenge va finalitzar la primera fase de l’edició inaugural de la Mediterranean Masters Week amb la celebració de l’emblemàtic trofeu ‘To be or not to be Laser Master’.
Una regata que ha comptat amb la participació destacada del 3 vegades Campió del Món i Medalla d’Or olímpica a Seul 1988 José Luis Doreste.
El regatista canari, que navegava per primer cop a Roses atret per la bona fama del camp de regates i del GEN Roses com a organitzador de competicions, ha aconseguit la victòria a la classe Laser.  Doreste s’ha mostrat encantat amb les condicions i l’ambient nàutic la voltant  de la Vela que hi ha a Roses, assegurant la seva presència per l’any vinent.

De la seva banda, Xavier Boluda, del Club Nàutic El Balís, sub-campió d’Espanya de Laser Master, ha aconseguit el primer lloc en la categoria Laser Radial. A diferència de Doreste, Boluda és un habitual de Roses i de la regata To be, que ja havia guanyat en edicions anteriors. Mònica Azón, regatista del Club Nàutic El Masnou, dues vegades olímpica, bi-campiona del món en Yingln, i guanyadora de la Regata To be en les dues darreres edicions, no ha pogut aconseguir la seva tercera victòria consecutiva, i ha hagut de conformar-se amb un tercer lloc.

La Mediterranean Masters Week continuarà aquesta setmana amb clínics especialment adreçats als laseristes i les regates de patí català.