Lolita Flores arriba a Roses com “La Colometa” de “La plaza del Diamante”

“La plaza del Diamante" amb Lolita Flores

Lolita Flores porta avui a Roses la seva excel·lent, segons la crítica, interpretació del personatge “La Colometa” de “La plaza del Diamante”

“La plaza del Diamante" amb Lolita FloresDivendres arriba a Roses la versió en castellà “La plaza del Diamante”, dirigida per Joan Oller i interpretada per Lolita Flores. Totes les crítiques destaquen la interpretació de l’actriu i cantat que assumeix per primer cop el repte d’un monòleg teatral, profundament visual i poètic. Lolita emociona i transmet tot el què “la Colometa” de Rodoreda va passar en una grisa etapa de la història més recent.

La funció tindrà lloc demà divendres, 29 d’abril, a les 21 hores al Teatre Municipal de Roses. El preu de l’entrada és de 15 euros. Venda i reserva de les localitats a les taquilles del teatre, dijous i divendres de 12 a 14 hores, i el mateix dia de l’espectacle, una hora abans de l’inici de la funció.

“La plaça del Diamant” és l’obra principal de l’escriptora Mercè Rodoreda. La novel·la s’ha convertit en un clàssic de la literatura catalana de postguerra. Publicada per primer cop l’any 1962, ha estat traduïda a més de trenta idiomes. “La plaça del Diamant” se centra en el personatge de la Natàlia, “la Colometa”, una dona que en representa moltes d’altres a qui va tocar viure un període de la història especialment cruel. Igual que les altres dones, la Colometa veurà marxar i morir els seus estimats, passarà gana i tindrà dificultats per tirar endavant els fills.