L’Open Bai de Feis de Futbolí de Roses torna a ser un èxit de participació i organització

Open de Futbolí Bai de Feis
L’Open Bai de Feis de Futbolí de Roses va tornar a ser un èxit

81 parelles d’arreu l’estat espanyol van participar al X Open Bai de Feis de Futbolí de Roses

Open de Futbolí Bai de Feis
L’Open Bai de Feis de Futbolí de Roses va tornar a ser un èxit

Desè aniversari de l’Open Bai de Feis de Futbolí de Roses i desè èxit de partipació. L’Associació Cultural Bai de Feis ha aconseguit posicionar aquest campionat de futbolí com el millor de tot Catalunya, i un dels millors de tot l’Estat espanyol, com ho demostra que entre les 81 parelles participants, hi havia provinents de diferents comunitats autònomes, i que estigui inclòs dins la Lliga Nacional de Futbolí.

Vuitanta-una parelles es van donar cita a la Sala Polivalent del Pavelló Municipal d’Esports per participar en aquest desè campionat de futbolír rosinc. Van ser dues menys que les inscrites l’any passat, però tot això, “es un èxit perquè gairebé cap campionat supera la vuitantena de parelles”, va afirmar Álvaro Díaz, membre de l’organització.

162 jugadors i jugadores de futbolí que amb el preu de la inscripció, 40 € la parella provinent de fora, i 30 les locals, van rebre la samarreta commemorativa i el menjar i beure.

El campionat va disposar de 12 futbolins de nova generació, és a dir, el Presas Evo, amb les barres de fibra de carboni en lloc de ferro, i pantalles digitals mostrant el marcador de la partida.
Les parelles participants es van dividir en 3 categories: l’Absoluta, dividida en 3 nivells, la Femenina i la Infantil.

Més de 2.000 euros en premis

En premis hi va haver una dotació econòmica en total de 2.130 euros, dels quals els guanyador de l’Absoluta de primer nivell es van emportar com a campions de l’Open, 500, els campions de segon nivell, 160, i els de tercer nivell, 120 euros.

La parella guanyadora en dones es van emportar 100 euros.

Homenatge a l’equip de futbol A.E. Roses

Cal assenyalar que a part del premi en metàl·lic, que es van donar a les 8 primeres parelles, les quatre millors van rebre un trofeu, que com ja es tradició en aquest Open, es tracta d’una barra de futbolí amb els jugadors. Jugadors que l’Associació Bai de Feis va voler homenatjar a l’equip de futbol de l’A. E. Roses per commemorar el desè aniversari del campionat, pintant el ninots del mateixos colors que la samarreta de l’equip rosinc, és a dir, taronja i blau.