L’Open de Futbolí Bai de Feis de Roses, considerat un dels millors de Catalunya

El nombre de parelles inscrites en el sisè Open de Futbolí català de Roses, un total de 46, el converteixen en un del millors en quant a participació a nivell de Catalunya

Open Futbolí català Bai de FeisLa Pista annexa del Pavelló Esportiu Municipal va ser l’escenari on es va desenvolupar el sisè Open Bai de Feis de Futbolí Català.
Un total de 46 parelles, 40 masculines i 6 femenines, provinents d’arreu Catalunya, com Figueres, Castelló d’Empúries, Barcelona, Rubí, Banyoles, Olot, Calaf, Mataró, Sabadell, Granollers, Girona i Ripoll, entre d’altres van participar en aquest sisè campionat de futbolí català de Roses, que estrenava trofeu, també en la categoria femenina.
El nombre de parelles fa que l’Open Bai de Feis “sigui considerat com un dels millors dels que s’organitzen arreu de Catalunya, ja que abans s’organitzava un a Barcelona que arribava a la xifra d’entre 40 i 50 parelles inscrites, però ja no es fa”, va assenyalar, Pili Piñeiro, membre de l’organització.

Open Futbolí català Bai de Feis
Pili Piñeiro i Montse Mindan

Una nombrosa participació de la qual va ser testimoni l’alcadessa de Roses, Montse Mindan, ja que va voler veure personalment com es desenvolupava el torneig.

La parella formada per Rafa-Dani va aconseguir el trofeu de guanyador a la 1ª Categoria emportant-se els 400 euros de premi cap  a Granollers. La parella de Blanes, formada per David i Fran se’n va emportar els 100 euros per haver guanyat a la segona categoria. Una categoria a la qual passen els que han estat eliminats de la primera.

Les campiones femenines van ser la parella formada per Mireia de Mataró i Damaris, de Mollet del Vallés, que amb el seu triomf van aconseguir de premi 100 euros.

La millor parella de la comarca va anar a mans del dos Toni de Figueres, Díaz i Torri, i la millor de la pedrera per la composada per dos jugadors del mateix nom, Iván, Álvarez i Sánchez.

I el jugador millor junior ha estat Joel Sebastian, de 16 anys.

Classificació general de l’Open Bai de Feis de Futbolí català

1ª Categoria

Campions: Rafa Jaume Martinez i Dani Fernandez Aragon (Granollers)
2º Classificats: Alvaro Diaz Acuña (Roses) i Ruben Rosende Molina (Corbera)
3º Classificats: Oscar Nevado Caballero (Cornella) i Isra Mas Alvarez (Barcelona)
4º Classificats: Xavi Calvet Camats (Calaf) i Josep Mª Marsinyach Llados (Rubí)
5º Classificats: Josue Sánchez Cerezeo i Pablo Marin Mendez (Rubí)
6º Classificats: Jose Antonio Nogerol Ruiz i Jose Antonio Vázquez Cruz (Tordera)

2ª Categoria

1º Classificats: David Magallon Niño i Fran Ferrer Rodriguez (Tordera)
2º Classificats: Cristian Molina Jimenez (Blanes) i Diego Caparros Rodenas (Pineda)
3º Classificats: Miguel Granados Moron (Calaf) i Albert Jaume Sais (Torroella)

Categoria Femenina

1ª Classificades: Mireia Gómez Martinez (Mataró) i Damaris Díaz Martínez (Mollet del Vallés)
2ª Classificades: Cristina Fresquet Buelga (Vilafranca) i Marta Ferrer Moya (Cornellà)
3ª Classificades: Marina Porterias Pages (Figueres) i Elena Granados Espejo (Calafell)