L’Open de Pesca Mar-Costa de Roses bat el seu record de participants en la seva 3ª edició

III Open Mar-Costa de Roses

El podi dels gunyadors amb el campió David León, el segon, Marcelo Alves, i Ernest Lopez com a tercer

Uns 60 pescadors d’arreu Catalunya van participar al III Open de Pesca Mar-Costa de Roses

III Open Mar-Costa de Roses
El podi dels gunyadors amb el campió David León, el segon, Marcelo Alves, i Ernest Lopez com a tercer

El Club de Pesca Esportiva Roses La Perola va organitzar dissabte la 3ª edició de l’Open de Pesca Mar-Costa, conegut també com l’Open de Surfcàsting del Golf de Roses,i a on es van donar cita un total de 60 pescadors, batent de 3 participants la primera edició i de 7 la de l’any passat.

La platja escollida per celebrar l’esdeveniment va ser, per segon any consecutiu, la platja de Sant Pere Pescador ja que “per aquestes dates i més coincidint amb la Festa Major és impossible tenir aparcament al passeig marítim de Santa Margarida per una seixantena de cotxes”, va explicar el president del CPE Roses La Perola, Alberto Fernández.
Així, els pescadors, convocats a les 19 hores per formalitzar les inscripcions, van iniciar l’activitat esportiva de pesca a les 21 hores llençant al mar unes 120 plomades amb els seus respectius esquers. Uns esquers que no capturaven tot els que els seus amos voldrien per, segons Fernández, “culpa del Tallams, un peix depredador que en aquesta època acostuma a venir a les nostres platges”.

III Open Mar-Costa de Roses
La campiona Eva Espuña (dreta) amb l’Ana Pérez, segona classificada

A les 2 de la matinada va finalitzar el concurs per donar pas a la pesada, la qual va donar com a guanyador al barceloní David Leon del club La Daurada de Canet de Mar, amb un pes de 1700grs, el segon lloc del podi també va anar cap a Barcelona i al mateix club, ja que se’l va adjudicar Marcelo Alves amb un pes total de 1608 grs.
I a la tercera posició es va situar, amb un pes de 1588 grs, el guanyador de l’any passat, el pescador d’Olot i actual líder de la Lliga de Surfcàsting del CPE Roses La Perola, Ernest Lopez.

Destacant que altres pescadors del club rosinc que van quedar entre els deu primers van ser Toni Castillo en sisena posició, Juan Tena en vuitena i Pedro Pablo en la novena.

Pel que fa a les noies la millor va ser l’olotina i socia del CPE Roses La Perola, Eva Espuña, actual subcampiona de Catalunya i seleccionada per al certamen estatal. Ana Pérez també membre del club rosinc va quedar en segon lloc.

A les 3 de la matinada es va portar a terme l’entrega de trofeus per gaudir d’un aperitiu molt matiner.