L’oposició de Roses vota en contra del pressupost general de l’equip de govern

Ajuntament de Roses

Un moment del ple extraordinari celebrat ahir a l'Ajuntament de Roses

Tant el PSC com Gent del Poble van qualificar els comptes del pressupost de poc realista i que no té en compte les necessitats de les persones

Ajuntament de Roses
Un moment del ple extraordinari celebrat ahir a l’Ajuntament de Roses

Durant la sessió plenària extraordinària per aprovar el pressupost general de l’exercici 2014 de l’Ajuntament de Roses, l’oposició, tant el PSC com Gent del Poble, es va posicionar en contra dels comptes presentats per l’equip de govern.

Francisco Martínez, el portaveu socialista en absència de la titular Magda Casamitjana, va manifestar, que votarien en contra “perquè només beneficia als que tenen més”, en referència a l’apartat de la disminució de l’IBI, i que veu “de poc realista el pla d’inversions per al 2014”. Martínez també es va lamentar que en el pressupost no surti reflectida cap partida destinada a l’edifici de Ca l’Anita, i que el fet que no es posi en marxa és “només una decisió política”.

Per la seva banda, Francesc Giner, portaveu de Gent del Poble, va manifestar que el seu grup “també votarà en contra perquè no veiem cap aposta clara per a la reactivació de l’econòmica local ni la creació de llocs de treball, ni cap acció rellevant en l’apartat de  Benestar Social”.

Davant d’aquestes afirmacions, l’alcaldessa, Montse Mindan, es va mostrar sorpresa “perquè heu tingut uns dies el pressupost les mans i no heu estat capaços de preguntar els dubtes que teníeu i ara”,  els va recriminar, “parleu des del  desconeixement”.

Així, el pressupost es va aprovar pels 12 vots a favor de l’equip de govern, composat per CiU i PPC i els 8 en contra dels regidors de l’oposició.