Mes de paraules

L’orquestra Costa Brava deixa petit l’envelat de la Frederic Rahola el primer dia de festa major de Roses

Festa Major de Roses 2013
Orquestra Costa Brava a la plaça Frederic Rahola

Més de 1.000 persones van envair l’envelat de la plaça Frederic Rahola i el seu voltant en un concert ofert per l’orquestra Costa Brava en el primer dia de festa major de Roses

Festa Major de Roses 2013
Orquestra Costa Brava a la plaça Frederic Rahola

La música ja no és exclusiva de les Barraques a la festa major de Roses. L’Ajuntament va voler organitzar un concert el primer dia de festa fora del recinte firal de l’antic càmping Bahía. Un espectacle musical dirigit principalment a totes aquelles persones, sobretot gent gran, que normalment no assisteixen a les barraques per viure els concerts.

Finalment però, rosincs de totes les edats van envair l’envelat. Més mil vilatans van gaudir, i de valent, amb la música de l’orquestra Costa Brava.  Cancóns d’abans, d’ara i de sempre va ser el repertori que van oferir els músics de la Costa Brava. Un repertori que van enriquir amb cançons popular i tradicionals catalanes, sardanes i algun tema de l’estimat intèrpret Dyango.

Festa Major de Roses 2
El públic va assitir en massa al concert celebrat a l’envelat

Més de 1.000 persones i totes assegudes ja que abans de l’esdeveniment es va omplir l’envelat de cadires per a que els assistents poguessin gaudir del concert còmodament asseguts.

Un concert que va esdevenir la cirereta del pastís del primer dia de festa major, el passat diumenge. Una jornada farcida de activitats tradicionals i que es va  encetar pel matí amb la Travessia Local de Natació, la Festa de les Cucanyes, i l’Empaitada d’ànecs. Ja a la tarda, a la plaça de l’Esglèsia de la Vila Rosinca, es va celebrar la Missa Internacional Oikoumene. Un ofici religió amb més d’un quart de segle de tradició per la festa major.
I el punt final del primer dels 8 dies de festa el va posar l’orquestra Costa Brava amb un concert de més de 3 hores de durada.