L’Orquestra de Cambra de la Filharmònica de Colònia inclou Roses en la seva gira internacional

Orquestra de Cambra de la Filharmònica de Colònia

L’audició del concert tindrà lloc demà,  divendres 11 d’octubre, a les 20.30 hores al Teatre Municipal de Roses

Orquestra de Cambra de la Filharmònica de ColòniaEl Teatre Municipal de Roses prossegueix amb la seva programació de tardor, en aquest cas amb una proposta de música clàssica a càrrec de l’Orquestra de Cambra de la Filharmònica de Colònia.

Aquesta formació va ser fundada l’any 2003 a Colònia (Alemanya), ciutat famosa per l’alt nivell de l’ensenyament del seu conservatori i pel prestigi dels seus professors de música. Des dels seus inicis, l’orquestra es dedica a captar talents, en fa una selecció i forma les diferents composicions del que serà l’Orquestra de Cambra de la Filharmònica de Colònia. El seu repertori es compon d’obres selectes, combinant sempre les obres més populars amb d’altres menys conegudes de les diverses èpoques de la història de la música clàssica.

Enguany, la formació es troba oferint concerts per diferents ciutats de tot el món, amb una gira internacional que l’ha portat fins a Austràlia i Nova Zelanda. En el concert que oferirà a Roses el proper divendres, l’orquestra interpretarà obres de Vivaldi, Mozart, Tchaikowski, Paganini i Borne.

Solistes:

Sergé Didorenko, violí

Ana Palacios, flauta

Dmitri Gornowsky, violoncel