Suquet de peix de Rose

L’Orquestra Selvatana inaugura la Festa Major de Roses 2020 amb un concert a la Rahola

Festa Major de Roses 2020
L'Orquestra Selvatana va inaugurar amb un gran concert la Festa Major de Roses 2020

Concert que es va celebrar amb les pertinents mesures de seguretat a causa de la pandèmia de la COVID-19

415 cadires va disposar el departament de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Roses a l’envelat de la plaça Frederic Rahola per assistir al concert d’inauguració de la Festa Major.
Un concert, com totes les activitats que se celebren sempre en el marc de la Festa Major, que era gratuït, però que degut a la limitació d’aforament com a mesura de prevenció per la COVID-19, s’havia de reservar lloc prèviament.

I és que la Festa Major de Roses 2020 està, com no pot ser d’altre manera, condicionada per la COVID-19, “on una de les mesures que marca el protocol de seguretat és que no es pot ballar, i les cadires han de mantenir una distància de seguretat d’un metre i mig com a mínim, i el lloc que ens permet poder aplicar el protocol dins el casc urbà és la l’envelat de la plaça Rahola, el qual ara l’estiu està obert i és adient per organitzar aquests tipus d’esdeveniment”, ha afirmat el regidor de Cultura i Festes, Èric Ibáñez.
L’única preocupació que hi havia per part de les autoritats va ser la possibilitat que el públic s’amuntegués a la part exterior de l’envelat sense respectar les distàncies. Preocupació que es va esvair “en comprovar que la gent que hi havia eren curiosos atrets per la música que després en no tenir seient marxaven”, ha explicat Ibáñez.

I totes les cadires per assistir al concert de l’Orquestra Selvatana es ocupar, excepte una quinzena, fet del tot normal, ja que sempre pot sortir, tot i haver fer la reserva, quelcom imprevist de darrera hora.

I és que l’Orquestra Selvatana, assídua als esdeveniments festius de Roses els darrers anys tant a la Festa Major com al Carnaval, és una aposta segura d’èxit. Com si ho avalen els seu 107 anys d’història.