L’Orquestra Selvatana torna a emplenar la Rahola per la Festa Major de Roses

L’Orquestra Selvatana va tornar a emplenar l'envelat de la Rahola

L’Orquestra Selvatana és sinònim d’èxit arreu, però sobretot a Roses

L’Orquestra Selvatana és una formació musical molt lligada a Roses, ja que des de fa gairebé una dècada, com a mínim, des del 2014 no ha passat cap any sense que no hagi actuat a la Vila, bé pel Carnaval, bé per la Festa Major.
I ahir ho va tornar a fer per oferir un concert a l’envelat de la plaça Frederic Rahola, on els 17 músics de l’Orquestra Selvatana van delectar al respectable que omplia l’auditori (les cadires que hi havia buides es podien comptar amb el dits d’una mà) amb el seu un repertori habitual que és del grat de tothom, però aquest, a més, “hem incorporat un homenatge al circ, un tipus de música que, al menys nosaltres no en tenim constància, cap orquestra hagués fet mai, i unes cançons dels musicals de París”, van explicar abans del concert el director artístic de l’Orquestra Selvatana, Eliseu Quintana, i el saxofonista Josep Farràs.

L’Orquestra Selvatana és, actualment, una de les formacions de més qualitat del panorama català, tant és així que “no repetim un concert mai en lloc, degut a que tenim un públic fidel que ens segueix i sempre oferim actuacions diferents”, van  assenyalar Quintana i Farràs, que van desvetllar que la música que més agrada al públic allà on van “és la cançó catalana, les sardanes clàssiques, el tipus de música que els hi toca la fibra, com per exemple, ‘Girona m’enamora’, que és tot un clàssic”.

Per tant, el repertori de l’Orquesta Selvatana també va comptar amb música catalana, per suposat “perquè és el que més agrada i per això no ho podem de deixar de fer mai”.

23 persones, entre músics i tècnics, fan possible l’èxit de l’Orquestra Selvatana

Un total de 17 músics integren l’Orquestra Selvatana, que són Joan Barrera (saxo-baríton), David Martínez i Josep Farràs (saxo alt), Jordi Feliu (saxo-tenor), Xavi Canals (batería), Eliseu Quintana i Jordi Amorós (trombó), Santi Pi, Josep Pineda i Xavi Segura (trompeta) Carles Rambla (contrabaix), Santi Escura (piano) Noèlia Mora, Victòria Huguet, Xavier Dealbert, Miquel Gili (cantants) i Victòria Farràs (flaviol).
Formació que está dirigida musicalment per Santi Escura i artísticament per l’Eliseu Quintana.
17 músics que poden actuar allà on van gràcies als 5 tècnics de l’Orquestra Selvatana, , l’Àlex, en Pere, l’Eugeni, el Nil, l’Alfred i en Pablo.

Així, són 23 les persones, entre músics i tècnics, que fan possible que l’Orquestra Selvatana assoleixi l’èxit allà on van.

Exit mobile version