L’Orxateria El Far de Roses fa un donatiu de més de 600 € a la Fundació Roses Contra el Càncer

L'Orxateria El Far - Fundació Roses Contra el Càncer

Moment que Mª Lluïssa Farrerós fa entrega del xec a Pilar Serra

Per segon any consecutiu la Orxateria El Far va organitzar un concurs per escollir el millor gelat de l’estiu amb un caires solidari a benefici de la Fundació Roses Contra el Càncer

L'Orxateria El Far - Fundació Roses Contra el Càncer
Moment que Mª Lluïssa Ferrerós fa entrega del xec a Pilar Serra

Una proposta senzilla i dolça és la que ha tornat a impulsar, per segon any consecutiu, Mª Lluïssa Ferrerós, gerent de l’Orxateria El Far, per recaptar fons per a la Fundació Roses Contra el Càncer.

Una idea tant efectiva com “organitzar un concurs entre els nostres clients per escollir el millor gelat de l’estiu”, ha afirmat Farrerós, el qual es va portar a terme “entre el 10 i el 19 de juny, en principi era del 10 al 14, però com va fer mal temps el vam allargar una mica”.

Així, totes les persones que van participar havien de fer un donatiu de 3,5€ i degustar cinc tastets amb sabors nous de gelat, “i la suma de tot es va donar un total de 626 euros, que hem volgut destinar íntegrament a la Fundació Roses Contra el Càncer, perquè fan una feina magnífica i crec que entre tots hem de d’ajudar per a que continuïn fent-la”, ha assegurat la Mª Lluissa.

Aquests tastets solidaris els va iniciar l’any passat la gerent de l’Orxateria El Far, “quan vam arribar a 1.000 euros, més que enguany perquè va coincidir que quan el fèiem va fer

molt mal temps, plovent cada dia, i això va minvar les ganes de menjar gelat”, ha confessat la Mª Lluïssa Ferrerós, que tot i això s’ha mostrat “molt contenta de poder donar aquests diners a la Fundació”, perquè com diu ella mateixa, “tot suma”.

I ahir al migdia la gerent de l’Orxateria El Far va entrega del xec per valor de 626 euros a la presidenta de la Fundació Roses Contra el Càncer, Pilar Serra, en un acte que es va portar a terme a la seu de l’entitat oncològica-social.

Uns diners que seran destinats “a ajudar a cobrir les nostres despeses corrents que tenim a l’any, que són el lloguer del nostre local, poder retribuir a la treballadora social, la psicooncòloga i una persona administrativa a mitja jornada”, ha manifestat Serra, assenyalant que aquests actes solidaris provinents del teixit empresarial de Roses, “és molt important, ja que les pròpies empreses que ho fan realment ajuden a les persones que pateixen un càncer, no a nosaltres, i per això els hi ensenyem a què destinem els diners que ens donen”.

Mousse de garapinyada, el millor gelat de l’estiu

I el millor gelat de l’estiu és el composat per una mousse de garapinyada, que és el que més van votar el participants al concurs. Un gelat que la pròpia presidenta de la Fundació va tastar, ja que va participar al concurs assegurant que “tots els gelats, no només el guanyador, estan boníssims, igual que l’orxata”.