Los Chicos del Coro mostren tot el seu talent a La Ciutadella de Roses

Festival Sons del Món

Los Chicos del Coro a La Ciutadella

La coral infantil francesa i la coral del Centre Escolar Empordà van oferir un concert de qualitat a Roses

Festival Sons del Món
Los Chicos del Coro a La Ciutadella

Una pel·lícula francesa titulada Los Chicos del Coro i en la que els joves del cor Les Petits Chanteurs de Saint Marc van ser escollits entre un centenar de formacions corals els va donar el sobrenom del mateix títol que la pel·lícula.

Divendres, després de molts dubtes a causa del xàfec que va caure sobre la Vila rosinca a la tarda, i pel qual es va témer per la seva celebració, van actuar a La Ciutadella de Roses davant  650 persones.

La coral de Los Chicos del Coro va estar formada en aquesta ocasió per 25 nenes i nens d’entre 10 i 15 anys, que van mostrar tot el seu talent dalt d’un escenari.

Dirigits per Nicolas Porte i amb una pianista que va servir de fil conductor de totes les peces que es van sentir, sobretot cançons de la banda sonora de la pel·lícula que els va donar la popularitat, van oferir un concert tendre , amb unes veus impactants, molt aplaudides pels assistents.

Cal destacar que Els Petits Cantors del col.legi Saint Marc van comptar amb la col·laboració en aquest concert de La Ciutadella de la Coral del Centre Escolar Empordà.
A la vetllada musical es va sentir interpretacions del cant gregorià, clàssics de la música francesa tradicional fins arribar a peces més modernes, demostrant que aquest cor disposa d’unes veus excel·lents i que, sens dubte, es van guanyar l’aprovació del públic que hi havia a La Ciutadella.