‘Los Cuñaos’ celebraran una timba de pòquer durant el Carnaval

Carnaval de Roses
Alguns de 'Los Cuñaos' que es passaran el Carnaval de Roses jugant al pòquer

I per a que ningú s’assabenti durant les desfilades els membres de la colla ‘Los Cuñaos’ es disfressaran de Sakura, la caçadora de cartes

Carnaval de Roses
Alguns de ‘Los Cuñaos’ que es passaran el Carnaval de Roses jugant al pòquer

Que és necessita per organitzar una timba de pòquer? Jugadors i cartes, oi?. Doncs la colla ‘Los Cuñaos’ els jugadors ja els tenen. I només els hi faltaven les cartes.

Però, van pensar que s’havia de fer bé. És a dir, s’havia de buscar la manera que ningú sospités que a la seva carrossa es farà una timba de pòquer durant les desfilades de la festa de disfresses de Roses. I després de donar-li voltes al cap i proposar diferents idees, van optar “per disfressar-nos de Sakura, la Card Captor, que vol dir caçadora de cartes en anglès”, ens van dir la Manoli Moreno i la Candela Soler, que són les que manen en la colla de ‘Los Cuñaos’ .

Clar, així ningú sospitarà si veu un munt de cartes que a dins de la carrossa que s’està jugant una timba de pòquer ja que poden dir que són les que ha caçat la Sakura aquesta.

Per als no il·lustrats dir que la Sakura és premi Nobel de Física… “No home, no, que és una nena del Manga, dels dibuixos japonesos”, ens van aclarir Moreno i Soler. Entesos.

I la Sakura no vindrà sola, “perquè els homes aniran vestits de Sahoran”, que resulta que és el xicot de la nena caçadora de cartes.
És a dir, que aniran vestits de dibuixos animats japonesos. I tot per dissimular que mentre es desfila dins la carrossa s’està celebrant una timba de pòquer.

Una carrossa que està decorada “amb les figures de la Sakura i el Sahoran” i un ninot de color groc que ni un servidor, ni la Manoli ni la Candela tenen ni ‘pajotera’ idea d’on ha sortit, ni com es diu, ni que coi fa penjat en una paret del remolc.

‘Los Cuñaos’ “no posem mai Barraca per la Festa Major”, ens van dir les dues dones que manen a la colla, la qual cosa no ens estranya perquè en lloc de servir a la gent es posarien a jugar a cartes. Per tant, les despeses del Carnaval se sufraguen “amb els 185 euros que posem cadascú, i tot, tot, van remarcac la Candela Soler i la Manoli Moreno, ho tenim pagat amb aquests diners, el menjar, el beure, la disfressa i la modista”, tot i que no van voler esmentar que una part d’aquests diners es destinaran a les apostes de les partides de cartes

Cal destacar que aquesta timba de pòquer que celebraran ‘Los Cuñaos’, serà una partida ‘picant’, és a dir, pujada de to, ja que la suma de Sakuras i Sahorans que desfilaran durant el Carnaval de Roses farà un total de 69. “Es volia apuntar un més a la colla i per no perdre aquets número li vam dir que no”, ens van dir.

I vam marxar d’allà dubtant de si seria cert o no.