Cinema a la Fresca

‘Los Estrellaos’ canvien de mascota pel Carnaval de Roses, del gat Garfield a l’esquirol Scrat

Carnaval de Roses 2015
La Marina Marco i la Pauline Aussenac de la colla Los Estrellaos amb la seva carrossa

Els components de ‘Los Estrellaos’ no abandonen el gènere animal pel Carnaval de Roses, i deixaran de ser gats per convertir-se en esquirols

Carnaval de Roses 2015
La Marina Marco i la Pauline Aussenac, de la colla Los Estrellaos, amb la seva carrossa

No volen passar fred pel Carnaval de Roses. La colla de ‘Los Estrellaos’, no fan honor al seu nom i els seus membres no són cap ‘estrellats’. Al contrari, saben que per la festa de Carnestoltes rosinca es pot passar molta fred si la meteorologia no acompanya, i per això l’any passat van posar-se la pell del gat Garfield, la qual cosa els va assegurar mitigar les baixes temperatures que es poden donar una nit d’hivern passejant per la desfilada del Carnaval.
Per això han decidit no abandonar el gènere animal i disfressar-se enguany de “Scrat, l’esquirol que surt a la pel·lícula Ice Age”, va dir Pauline Aussenac, una component de la colla.
Així la carrossa la decoraran segons Marina Marco, una altra component de ‘Los Estrellaos’ “plena de gles, de gel, l’esquirol Scrat i d’altres motius de la pel·lícula L’edat de gel”.

El sorteig que es realitza cada any per tenir la possibilitat de tenir una Barraca per la Festa Major de Roses no va tocar a la porta d’aquesta colla i no va poder disposar d’una per tal de sufragar les despeses del Carnaval, “per això aquest any farem l’imprescindible per engalanar la carrossa reciclant al màxim el material de l’any passat” van afirmar Aussenac i Marco.

Però tot i això, per poder engalanar la carrossa, pagar la disfressa menjar i beure els quatre dies de festa cada membre d’aquesta colla paga una quota de 130 euros, 10 més que l’any passat, ja que al ser menys gent hem hagut de pujar una mica per cobrir totes les despeses”, va apuntar Pauline, per remarcar que aquest preu el paguen els adults ja que els nens només han de posar 50 euros”.
Enguany amb la colla ‘Los Estrellaos’ sortiran disfressat de l’esquirol Scrat “unes 60 persones, unes 20 menys que l’any passat perquè hi ha gent que venia amb nosaltres que enguany, econòmicament, no els anava bé disfressar-se, i d’altres simplement no volen participar al carnaval perquè han decidit marxar aquests dies fora”, va especificar la Marina.

Respecta al fer un sorteig únic o un per cada dia de desfilada la Pauline i la Marina van coincidir, “millor un de sol, perquè un per cada dia pot arribar a ser un show”.

I per no tenir show finalment es va fer un únic sorteig, i quan la sort va donar l’opció a ‘Los Estrellaos’ ha escollir número de sortida de la desfilada només els quedava sortir entre el cinc primers o bé dels 20 últims i es van decantar per desfilar en cinquena posició.

Una cinquena posició donada no per la sort o l’atzar, sinó pel destí. El destí del número cinc, perquè Scrat va sortir a la primera pel·lícula d’Ice Age i a totes les seves seqüeles, Ice Age 2, Ice Age 4, Ice Age 4. En total 5. El número amb el que 60 esquirols de nom Scrat sortiran a desfilar al Carnaval de Roses.